mörk eller blond ? - christina

image143

rött saftigt äpple

29/2

är rätt kass på att hitta på inläggsrubrik, fast det fattar ni nog redan. sitter i alla fall här i väntan på att klockan ska bli fyra så jag kan börja byta om till träning. min träning börjar om ungefär 20 minuter och jag kom hem för 10 minuter sedan. inte så mycket tid där inte men jag klarar mig. det dumma är bara att jag inte hinner äta något så det brukar bara bli en frukt och idag ett rött saftigt äpple ! skulle egentligen framföra min engelsk redovisning idag men vi hade tyvärr inte tillgång till tv:n så jag får göra det nästa fredag istället. nu borde jag snart gå och fixa mig.

auf wiedersen

självstudier

29/2

sitter och bloggar lite nu på biblioteket. har självstudier på svenskan och vem sitter då och pluggar svenska när man kan blogga ? inte jag i alla fall ! nu går snart min bokning på datan ut så ska några små idioter ta över den : ( . ska på träning direkt efter skolan så hinner kanske inte blogga då men jag gör det så fort jag kommer hem från träningen. sen ikväll bär det av till louise där vi ska titta på film, disturbia ! och så måste man ju käka goodis !!! när jag kommer hem från louise ska jag sova hos ellen så kan nog inte tyvärr blogga för än imorgon eftermiddag : ( .

puuuss

purple and white outfit

en snygg vit och lila outfit ! Tycker du den är snygg ?

image142


♥ Lila Kofta - Forever21
♥ Örhängen - Le Shop
♥ Gråa Jeans - Vero Moda
♥ Vitt Linne - Gina Tricot
♥ Halsband - Le Shop
♥ Sjal - H&M

ellos vs. forever21


Zooma
                            ellos   149:-                                            forever21  $13.80 ≈ 82:-     

                                               vilken av dem skulle du köpt ?

länktips

tänkte bara ge lite tips på bra länkar där du kan få hjälp med din blogg eller din design, lite sidor där det finns bra hjälp till photoshop oxå.

http://kobolt.net/webdesign - en sida med bra photoshophjälp om coola effekter mm.

http://designadinblogg.se - en grym kille som svara och skriver om hjälp till din design.

http://tinie.blogg.se - lite små tips och trix till design och snygga headers till din blogg.

http://www.brushes.obsidiandawn.com/brushes - snygga brushes till photoshop.

http://nevnarien.blogg.se/frgorsvar.html - bra blogghjälp !

sen kan du ju hålla utkik eftersom tips som jag lägger upp då och då.

reklam

28/2

idag hjälpte jag till att vika reklam tillsammans med louise och anna. dem "jobbar" för zurr och delar ut reklam varje helg. det är ju inte bara att man ska dela ut allt utan man måste ju vika ihop det så att det går ner i brevlådorna också måste man sortera det i grupper mm. lägenheter till exempel vill ju inte ha villatidningar och andra byggtidningar. eftersom jag och ellen själv ska dela ut reklam nästa vecka om min pappa får fram ett litet, litet JA ! men det tror jag nog. mamma är med på det i alla fall : ).

happy wishes

Glöm inte !

Jag vill absolut tacka för att ni är så snälla och besöker min blogg och läser mina inlägg men glöm inte att kommentera ! det roliga medd bloggen är ju för det första att få många besökare men också för att läsa era kommentarer. glöm INTE att kommentera ! det är ju dete som är roligt för mig att läsa !

KOMMENTERA KOMMENTERA !

dessutom så får ni ju inte glömma att ni kan vara med och tävla om två snygga designer ! HÄR !

TÄVLA TÄVLA TÄVLA !

matteprov resultat

28/2

fick tillbaka våra matteprov idag. är rätt nöjd över resultatet men jag kunde fått bättre om jag hade gjort den jävla uträkningen på sista uppgiften. nu sitter jag på bibblan tillsammans med my och vi ska snart ha no. kan tyvärr inte blogga mer för än runt 5-6. så håll ut !

hejddå

stuprör vs. utsvängda

jag är en tjej som kanske inte är allt för mode. jag klär mig i det som är bekvämt och deet jag tycker är snyggt, följer alltså inte alltid modet. förra hösten var det ju stuprör som gällde och det tyckte jag var riktigt snyggt och bekvämt. nu är tydligen den nya jeansmodellen utsvängda jeans. det tycker jag där emot inte är snyggt, säg gärna emot mig men jag tycker inte det är snyggt med utsvängda jeans. vad tycker ni, stuprör eller utsvängda jeans?

image135 image138

hemma på håltimmen

28/2

nu sitter jag här hemma på håltimmen tillsammans med my. eftersom jag är så morgontrött så hinner jag nästan aldrig göra ett inlägg innan skolan men så fort jag får tillgång till dator så göra jag ett inlägg. har bara haft läsning nu innan håltimmen och om typ 40 minuter så ska vi ha matte. är så långtråkigt att sitta och dega i skolcafeet så har man nära hem så kan man lika gärna gå hem ! Ni glömmer väl inte att tävla om mina designer, tävla här!
är bara tvungen att visa en bild som jag hittade på zalinas blogg, kommer aldrig göra abort !



nu är det bara cirka 130 dagar tills vi åker till USA, florida. längtar övermycket. där ska det shoppas och badas som fan !

puss

ny design / designhjälp

nu har jag skaffat mig en ny design. den är gjord i photoshop och vill ni ha någon liknande så kan ni vinna den här! om ni undrar hur jag fick mina "det senaste" och "mina kategorier" osv. så berättar jag hur jag gjorde nedan. har fortfarande inte börjat på engelskan så det ska jag göra nu. hiihi. om cirka två timmar är det grey´s anatomy ( som man INTE får missa ) så jag har god tid på mig !

PS. har förresten fått reklamjobb tsm med ellen. ska börja nästa helg. nu ska jag bli rik! du kan också få reklamjobb enkelt. gå bara in här och registrera dig.


hur man får dit egen text som "senaste inläggen" mm.

1.
gör en bild med text i paint eller liknande program. spara som jpg eller gif -fil.
2. ladda upp bilden på skapa--> bild. ladda upp bilden i passade storlek. jag använde 200px. klicka på "ladda upp bild".
3. när bilden är upp laddad klickar du på den. i det nya fönstret klickar du på den igen. när du har fått upp bilden i en egen webläsare, hägerklicka på bilden, tryck på egenskaper och kopiera adressen/URL-koden.
4. gå tillbaka och klicka in dig på design --> kodmallar. 
5. leta upp raden där det står "senaste inläggen" någon stans i raden. ta bort hela raden och klistra istället in den adressen/URL-koden som du kopierade från egenskaper. sätt <img src=" före och " border="0"></a> efter.
6.  förhandsgranska, kolla så att det blev rätt. spara och sedan är det bara att göra likadant på "länkar", "kategorier! mm. 

KLART !  : )
 

engelsk redovisning om simpsons!

27/2

jaha, nu är man hemma från skolan är måste börja plugga istället. är inte det orättvisst. man är glad att man kommer hem från skolan och att pluggandet är slut för dagen men så är man istället tvungen att plugga hemma. då kunde man lika gärna göra läxorna i skolan, eller kanske inte för då kan man ju inte sitta vid msn och blogga samtidigt. nu måste jag i alla fall snart börja på min engelska redovisning om "the simpsons" som jag har skjutit upp nu några dagar. tihih. är det någon som kanske har några roliga saker om simpsons som jag kan ta upp på min redovisning? nu måste jag i alla fall snart sätta igång, snart måste man ju åka och käka också. ikväll är det greey´s <3<3

puss

onsdag i skolan

27/2

sitter på bilbblan i skolan och bloggar lite mm. ska snart ha idrott´. har precis haft spanska. hade vikarie eftersom vår orginella lärare är pappaledig. tittade bara på någon pedagogisk tv-serie som vi har sett tuusen gånger redan. kommer blogga när jag kommer hem igen :) nu ska jag snart sticka på idrott.

kramizar

GLÖM INTE ATT TÄVLA !

gynnings parfym

26/2

tittar just nu på " i huvudet på gynning ". i denna veckans program så ska hon göra en egen parfym. enligt henne så luktar den jättegott, men man vet ju inte hennes luktsinne fungerar. skulle varit roligt om den hade kommit ut på riktigt, kanske den gör också, skulle gärna vilja lukta på den. nu ska jag snart lägga mig.

byee

blond eller brun? - leighton

eftersom det snart är gossip girl ,  om 11 minuter mer exakt så tänkte jag fråga er om ni tycker att leighton "blair" meester passar bättre i blondt hår eller i brunt som hon har i GG ?

image126

skola, käka, träning

26/2

förlåt att jag inte har hunnit blogga idag, har tyvärr inte haft tid, har inte varit hemma sedan morse och då råkade jag försova mig så att jag inte vaknade för än en halvtimme innan vi vaknade. hann dock smita in ett inlägg på lektionen medans vi hade engelska, (skulle söka på fakta). lyckligt nog hade jag det redan i utkast, så det gick snabbt. nu ska jag snart gå och duscha efter en svettig träning sen ikväll så är det ju "gossip girl" igen : ). hoppas serena och dan blir ihop någon gång!

PS. ska ha bip-test och en vecka, hjäälp!

GLÖM INTE ATT TÄVLA OM MINA DESIGNER !!!

puss puss

tävla om snygg design

Nu är mina designer klara och det är tid för utlottning...


jag börjar med en enkel ljusblå : )

image124


Och sen en blommig och sommrig beigerosa söt design <3

image125

Tävlingsregler :

Kommentera vilken design du är intresserad av, glöm inte skriva namn, sid/blogg-adress och mejladress så att jag kan nå dig om det är du som är den lyckliga vinnaren. de två vinnarna av designerna får designen skickad till mejladressen efter dem själva skickat vilka bilder och vilken text det ska stå. skicka uppgifterna till [email protected].

Så klart så finns där ju en tävlingsuppgift också och den är att ni ska skriva ett inlägg om min blogg och min tävling, bilder på designen mm. på er sida eller blogg.  jag kollar senare på er sida/blogg om ni har gjort tävlingsuppgiften och sedan lottar jag två lyckliga vinnare.

GLÖM INTE att skriva sid/blogg-adressen och mejladressen. finns inte det med i kommentaren är ni inte med i tävlingen.


Lycka till  : )

burger king

25/2

jippie, my var tydligen för trött för att va ikväll. det är inte så roligt, hehe. men nu ska vi till burger king och käka hamburgare och glass, mums. förresten så är jag klara med mina designer och kommer att börja tävlingen imorgon.nu sitter jag mest vid datorn, tittar runt på lite bloggar och lite kläder och väntar på att pappa ska bli klar så att vi kan sticka till burger king. det finns en viss fördel med att inte ha något kök, hihi.

adios 

photoshop design

25/2

nu har jag kommit hem, exakt i tid va jag sa, hihi. nu ska jag börja med min photoshop design som jag kommer att lotta ut lite senare. måste göra lite på min engelskredovisning också. nu ska jag i alla fall fortsätta så att den blir klar tills ikväll. vad skulle ni vilja ha för design, kommer nog att lotta ut några stycken, men mina alternativ är typ himmel, hav, blommor eller normal och enkel. vilken skulle du vilja ha?

bye bye

vinn design på kellnerz blogg

oj, höll på att glömma. innan jag blir klar med min design så måste jag ju absolut tipsa om my´s tävling på hennes sida. där kan ni vinna en översnygg design. tävla här !

så här ser design hon lottar ut ut :

image123

måndag 25/2

nu har jag börjat med en ny kategori , nämligen vad jag ska göra under dagen, under helgen eller under hela veckan. idag tänkte jag börja med den och nu kommer min planering för dagen.

15.30 - cykla till min mormor och käka där eftersom vi inte har något kök ( måste göra det hela veckan, plus lite längre)

18.00 - cykla hem igen och börja på min photoshop design som jag kommer att lotta ut senare ( håll utkik ! )

19.30 - se på vänner

20.00 - kanske vara med my, annars så ska jag fortsätta på designen och börja utlottningen ikväll.

21.00 - om jag inte ska vara med my så ska jag se CSI NY.

22.00 - sova , eftersom jag behöver sömn och för att det tyvärr är skola imorgon.

det var planen för idag, glöm inte att hålla utkik efter utlottningen på designen !

skola idag : (

25/2

neeej, idag är det tyvärr skola. det har varit så skönt nu utan att behöva gå upp så tidigt och äta äcklig mat och gå på tråkiga lektioner, men nu måste vi göra det ändå. livet suger egentligen. nu går jag andra terminen i sjuan och det betyder att jag har dubbelt så många år kvar i skolan, det är ju hemskt ! dessutom så trodde jag att jag skulle få lite sovmorgon idag eftersom vi inte börjar för än nio men så kommer det sånna sotare, haha. så jag var tvungen att gå upp tidigt och klä på mig eftersom jag inte kunde göra det när dem var i mitt rum och fixade massa med ventilationen. nu skulle jag behöva borsta tänderna men det vågar jag inte göra när sotargubbarna är där. haha. jag får väl komma för sent till skolan. det bryr jag mig inte om ! jag lääängtar tills påsklovet! hinner inte blogg sen när jag har kommit hem från skolan för jag måste direkt till mormor och äta. men jag bloggar så fort jag kommer hem.

chao

skola imorgon : (

24/2

nu är aquamarine slut och jag ska snart gå och lägga mig. den var faktiskt jättebra : ) tyvärr så är det ju skola imorgon, men det kan nog vara kul. men nu måste jag lägga mig för imorgon måste jag gå upp extra tidigt för det är ju inte så kul att stå och klä på sig när sånna gubbar kommer och ska borra i mitt rum imorgon, eller vad dem nu ska jag göra.

god natt

aquamarine

24/2

nu så ska jag snart se aquamarine. en chick-flick från 2006 om en tjej som typ blir en sjöljungfru eller något sånt. den verkar bra och louise säger att den är jättebra. den börjar om sju minuter så jag måste göra mig i ordning för den är inte slut för än elva och då ska jag helst vara tvättade och klar så att jag bara kan gå och lägga mig direkt eftersom det är skola imorgon : (

image122

vanessa hudgens garderob

jag vill ha vanessa hudgens garderob. hon har en sån skön stil, och så underbart fina kläder. här kommer lite bilder på olika kläder hon bär, alla är så fina !

 

vad tycker du om vanessas stil ?

PS. I love you

24/2

nu har jag precis kommit hem från bion. vi såg PS. I love you. den var rätt så bra, men lite långtråkig efter ett tag, hände inte så mycket i slutet och det var ett rätt så dåligt slut. satt och störde mig hela filmen om vem hon som spelar holly i filmen liknade och har inte kommit på det än. är det någon som kan se vem hon liknar? filmen var i alla fall sådär. när vi satt på bussen på väg hem så var det några tjejer som satt bakom som spelade skithög dålig musik i sånna hägtalare i mobilen. liksom palla ha hägtalare. i alla fall, efter ett tag så märkte dem att dem satt på helt fel buss och frågade mig vart vi var på väg och då kom dem på att dem skulle till holma, och vi var på väg mot bunkeflo. så dem hoppade av vid ollebo för att dem tyckte att namnet lät roligt. hahah. dem kommer nog inte hem på länge för att vid ollebo så går det typ en buss varje timme, jaja. dem får klara sig själv. nu ska jag snart till min mormor och där måste vi käka eftersom vi inte har ett kök.

 

PS. I love you

bioo med ellen

nu måste jag snart börja fixa mig för om typ 45 minuter så ska vi ta bussen till gustav adolfs torg och se på PS. I love you. alla säger att den är jättebra, så jag hoppas det oxå. har ni sett filmen? vad tycker ni om den? nu ska jag fixa mig lite!

good bye : )

dålig uppdatering

24/2

förlåt att jag inte hunnit skriva så mycket har haft så mycket att göra. bevan var här på morgonen sen var jag med ellen direkt efter, efter ellen så stack vi till mormor och käkade och direkt efter det så åkte jag till louise och tittade på melodifestivalen, så det har varit fullt upp. nu håller jag på att titta lite på kameror, men jag har inte ändrat mig, jag ska fortfarande ha CASIO EX-Z75. lite senare idag ska jag nog se bio med ellen. PS. I love you blir det nog. nu ska jag gå och äta frukost sen ska jag ringa och väcka ellen, haha. hon är fortfarande i USA - tid.

PS. I love you

melodifestivalen hos louise

23/2

Har lite brottm nu, ska till ica med min syrra och köpa godis till ikväll. Ska till louise och titta på melodifestivalen tillsammans med ellen och my :D har jättebrottom nu, hejdå !

brunett eller blond? - julia

image117

"bildlänk"

heej :D har sett på vissa bloggar att man till exempel har en bild i kanten så trycker man på den så kommer man till en speciell sida, dvs. en snyggare variant av en länk. problemet är bara att jag inte har en aning om hur man gör? är det någon som kan visa eller beskriva hur man gör så skulle det vatt jättesnällt.

här till exempel på kellys blogg så har hon lagt in en "bildlänk" på en tävling på hennes blogg, när man klickar på bilden kommer man till den sidan på sin blogg, hur gör man ! ? 

 

tackar <3

renovering

23/2

nu har bevan kommit så nu var jag tvungen att gå upp :( vi sitter här och spelar röj på msn på vars en dator (hon sitter i rummet intill ). dem ska snart börja riva och borra så då kommer köket bli en krigszon, men det blir ju fint när det är klart. nä, nu ska vi fortsätta spela.

adios

Sista måltiden & Råttatouille

22/2

ikväll var det den sista måltiden vi åt i vårt gamla fula kök. haha, sista måltiden, låter helt bibliskt, haha. i alla fall. sista måltiden blev tacos. och det var ett rätt bra avslut. imorgon så ska det komma sånna gubbar ( hoppas dem är snygga , hahaha ) och riva lite. mamma har lovat att jag får knäcka luckor, hahah. elektrikern, peter, har sin dotter bevan med sig som är typ ett år äldre än mig så då får väl vi va lite och sen lite senare när hon har åkt hem ska jag nog vara med ellen <3. hon kom hem från USA igår så det ska bli kul att se henne, har saknat henne jättemkt.

nu har my precis gått. vi såg råttatouille. jag har redan sett den men inte my. den är faktiskt jättebra :) nu ser jag röstingen på let´s dance, och de som åker ut är..... MI OCH JOHAN, JAAAAAAAA !!!  , dem är så tråkiga. jag hejar absolut på mat-tina. man får ju heja för att hon är skåning, hahah. man får inte svika skåningarna. nu ska jag snart och lägga mig för klockan nio imorgon så kommer bevan och väcker mig, haha.

kramizar

tvåa i kakelcupen

22/2

kom hem för ett tag sedan, har bara gjort ett ärende med morsan men det gick rätt bra på cupen. vi förlorade tyvärr finalen, men vi spelade inte så bra i finalen. vi var jävligt nära att inte komma till final men eftersom vi spelade så jävla bra mot stanstad så vann vi faktiskt mot dem. jaja, tvåa är ändå jävligt bra och jag trodde inte att vi skulle gå vidare efter att vi förlorade första gruppmatchen mot backalirarna. jag är i alla fall stolt över min insats. men nu ska jag sticka till my.



drew barrymore

idag säger vi grattis till drew barrymore som fyller 33 år idag.

image112

kakelcupen

22/2

nu ska jag snart sticka till skurup och spela kakelcupen. första matchen är mot backalirarna eller klagstorp och dem har vi vunnit över innan men bara med typ ett mål och tufft motstånd. sen har vi munka ljungby som vi aldrig har mött så dem kan ju va skitbra eller skitdåliga. sista matchen så ska vi möta stanstad. dem spelar i en annan serie som oss och har maxpoäng precis som vi. fast dem har fler mål gjorda än va vi har så dem kan nog vara skitbra. eftersom det bara är fem lag anmälda så är det bara en grupp och ettan och tvåan i gruppen spelar final direkt, och vi ska komma etta! skriver hur det gick när jag kommer hem vid fem , sex tiden.

 

lika som bär - carl philip & orlando

image111

vinn laptop fodral

eftersom jag sitter här och bloggar varje dag och använder datorn till massa annat så skulle det sitta perfekt med detta snygga laptop fodral från ordning och reda som du kan vinna här. jag i alla fall med i tävlingen på hennes skitsnygga blogg. va med du med!

image110

jag tycker i alla fall att detta fodralet är skitsnygg och häftigt så jag har i alla fall tävlat! gör det du med. NU!

bra filmer

Här kommer jag med lite tips till bra filmer ! :

♥ Scream 1, 2 och 3  (4)
♥ She´s the man  (5)
♥ Raise you´re voise (4)
♥ Perfect man  (4)
♥ Råttatoullie  (4)
♥ Music and Lyrics (4.5)
♥ The holiday (4.5)
♥ Goal 1 och 2 (4)
♥ The simpsons movie (4.5)
♥ Big mommas house 1 och 2  (4)

Betyg : (4)(4.5)(5)

Nu kan jag inte komma på fler som jag tycker är rikigt bra.

Vilka är era favoritfilmer? och vad sätter du för betyg på dessa filmer? 

tråkig daag...

21/2

jaha. idag vaknade man typ vid halv tolv tiden och var trött som fan som vanligt. tittade lite på "high school musical 2" och på "hjälp". helt sjukt program asså. nu har jag suttit här framför datorn i någon timme som jag verkligen inte borde. min syrra har varit och solat solarium (avis) medans jag satt här, kul ju ! snart kommer jessica och så får man väl hoppas att hon är på humör att spela buzz. hahah.

pusshaaj

grey´s anatomy i mobilen

asså, det är nästan sjukt. lite kul faktiskt men rätt så häftigt. nu finns grey´s anatomy som spel i mobilen. visst, det är många tv-serier som finns som spel. desperate houswives och CSI är bara några exempel. men det är ändå rätt häftigt. hur gör man egentligen spelen?


månförmörkelse

ikväll klockan 04.00 så är det månförmörkelse. vet inte riktigt vad det är. haha. men det är väl när det blir typ helt mörkt och månen skyms, haha. inte precis för att jag tänker sätta väckarklockan och titta men det är ändå rätt så häftigt. det händer ju bara typ var sjätte år. eftersom jag inte är så almänbildad så kommer här en bild på hur det ser ut när det är månförmörkelse.

image107

we want summer back !

eftersom jag tror att alla som läser detta inlägget vill ha sommar just nu så tänkte jag kolla in lite sommarkläder. här kommer några som jag helt klart skulle köpt om det vore sommar, men det är ju tyvärr inte lönt att köpa nu efter som jag säker har vuxit som en hundvalp tills sommaren. dessutom så ligger ju inte affären i sverige :(

  
$10.00 ≈ 60:-      $17.80 ≈ 106:-   $8.00 ≈ 48:-    
 
$17.80 ≈ 106:-   $22.80 ≈ 136:-

alla kläder har jag hittat på forever21, ääälskar deras kläder. önskar att det fanns i sverige.

räkafton

20/2

idag är det ju onsdag och precis som alla andra onsdagar så är det räkafton hemma hos oss. haha. fast idag så är det bara jag som käkar räkor, eftersom de andra inte var speciellt sugna på det. snart är det grey´s anatomy. längtar redan nu. jag hoppas verkligen inte derek och meredith gör slut. de verkar inte kunna motstå varandra. haha. vi får se hur det går. nu ska jag i alla fall käka min lilla räkismackis.


PS. Vid två tiden idag så va alla Råttatouille filmerna slut på elgiganten : (  får göra ett nytt försök imorgon.


see you  !   : )  

som miley eller som hannah ?

image101

inte hemma på ett tag

20/2

nu sticker jag snart till min mormor, haha. har inget annat för mig idag så det är ju roligare än att sitta här hemma själv och bli tjock. eftersom min mormor nästan lever kvar på stenåldern så har hon ingen dator, logiskt nog så jag kan inte blogga för än jag kommer hem ikväll vid sex tiden. så håll ut så länge och bomba mig med besökare ikväll istället, så ska jag försöka bomba er med inlägg. ( om jag kommer på något bra att göra inlägg om )

men som sagt så har jag slut på fantasi så det skulle vara jättekul om ni kunde komma med några förslag, te.x. något roligt modeprojekt eller något annat kul. jag vill veta vad du tycker är roligt att läsa, så lovar jag att blogga om ditt förslag.

förresten. idag släpps råttatoullie på dvd på elgiganten för 99:-. ett självklart köp för mig som älskar den lilla råttan. filmen är faktiskt rikigt bra. får se om jag hinner dit. haha. en riktigt bra film jag tipsar om.

xoxo / gossip girl.  hahah, NAAT !

fler läsare till din blogg

vet att det säkert är uttjatat. men till er som vill ha fler läsare till er blogg så kommer här lite tips.

♥ 1.  Blogga aktivt, ju fler inlägg om dagen ju mer besökare
♥ 2.  Länka mycket. länkar du mycket så kommer länkarna komma upp på google och andra söksidor.
♥ 3.  Bli medlem på olika blogg list - sidor.


♥  Ett annat bra tips jag har är att bli medlem på mer-trafik. där är jag medlem och får fler och fler besökare. 

                                        image100 

blogghjälp

det står lite stilla i mitt huvud och skulle jättegärna uppskatta om ni hade några tips på vad som skulle göra min blogg roligare och intressantare att läsa.

skulle bli jätteglad för svar !

musik uppdatering

eftersom det har gått några veckor sedan jag la upp min favvomusik så har det ju hunnit ändras en del. så här kommer mina nya absoluta favoriter:

♥  Avril Lavigne - When you´re gone
♥  Sanna Nielsen - Empty Room
♥  Busshunter - Now you´re gone
♥  Chris Brown - With you
♥  Zac Efron  Bet on it
♥  One republic - Stop & stare
♥  Rongedal - Just a minute
♥  Amy Diamond - Thank you
♥  Chantal Kreviazuk - Feels like home


vill du ha ngr av de här låtarna? kommentera vilken låt / vilka låtar och adda : [email protected] så skickar jag den/dem till dig. :D

hemma från bowlingen

19/2

kom hem från bowlingen för en stund sedan. vi hade jättekul, spelade två timmar bowling och käkade på burger king. vi hann spela sex omgångar och jag vann två, kom tvåa en och förlorade tre. mitt rekord var 91, vilket inte är så bra jämfört med palle som hade ett rekord på 120 ( hon vann typ alla, förutom dem jag vann ). men jag är ändå nöjd med min insats för jag gjorde typ två strikar, minst fyra-fem spare och två killer shot ( = när man slår ner två käglor som har ett rätt så stor mellanrum ).  vi har dessutom kommit fram till att andrea har gamla-gubbar/tanter - fobi ! haha. hade tyvärr inte med kameran eftersom den var lite halvdöd så andrea får skicka bilder, så jag lägger in dem senare när jag har fått dem. men nu ska jag snart sticka på träning.

PS. har fått novellen jag lovade av andrea nu, så om du klickar in på inlägget med namnet : "en novell av andrea" så finns den där. läs den. jag lovar, det är värt tiden!

brunett eller blond ? - jessica

image99

bowling med älsklingar

19/2

snart så tar jag och andrea bussen till kronprinsen där vi ska möta paulina och spela bowling och käka påå burger king. ska bli skitkul. det kommer nog bilder senare. men nu går bussen snart så vi får nog ge oss.

haallooj <3


photoshop

18/2

sitter och gör lite photoshop nu. när man väl börjat så är man ju fast. är fortfarande på nybörjarn nivån men jag kan ju grunderna och hur man gör det lite snyggt. ska ju igår att jag skulle lägga ut lite tips på hur man gör i photoshop, men eftersom jag inte är ett proffs, ännu, så tänkte jag vänta lite med det eftersom jag inte kan så mycket än.
men jag lovar att det kommer så småning om, när jag har tid, kan och vill. nu ska jag snart sova eftersom jag ska upp tidigt och bowla.

nighty night

scream 2

18/2

nu när jag va hemma hos andrea så såg vi "the grudge 2". den var skitkass och inte alls läskig så vi kom fram till att vi skulle se "scream 2" istället. så när hon har varit hos lines katter som hon passar så ska vi sticka till videomix och hyra den. jag har redan sett den men inte andrea. den är sjukt bra och så jävla läskig! älskar den verkligen, älskar ska jag inte säga för den är jävligt läskig och många dör ju, men den är bra. ska snart sticka.



sweet nightmares  ( som jag kommer få av den filmen)

blond eller brunett ? - hilary

image93

vaknade av att...

18/2

...andrea ringde och undrade om det gick att va. såklart, men jag skulle egentligen ha filmdag med min syrra men jaja, det får vi göra ngn annan gång. när andrea hade ringt så tvingade min syrra mig att gå och handla bullar, eftersom vi inte hade några hemma. och eftersom jag är såå snäll så gjorde jag det och krockade nästan med brevbäraren på vägen, haha. nu är jag i alla fall klar och ska snart sticka till andrea. imorgon så ska jag, paulina, andrea, louise och kanske ngn annan spela bowling. det ska bli skitkul men jag får hoppas att alla kan.

puss o kram

hos myraan <3

17/2

nu sitter jag och my hemma hos my vid vars en dator, hiihi. jag sitter vid en bärbar som är helt omöjlig att kontrollera. tangetbordet är helt annorlunda än vad mitt är så jag trycker på fel knappar hela tiden också har hon en sån liten prick till mus haha, helt omöjlig att styra, men jag lär mig! nu ska vi snart hem till mig så ska jag pröva lite photoshop. my lärde mig en massa tips så nu ska jag absolut göra en mycket snyggare design själv! kommer lite photoshop tips lite senare, kanske imorgon. får se om jag hinner ikväll efter att my har gått. men nu måste vi snart kila!

bara för att jag är hos my nu så måste jag lägga upp en bild på mys underbart söta hund harley när han är typ 8 veckor. han är såå söt !


puusshaaj

dumma ELLE-galan

17/2

skit oxå, satt helt bänkad framför tv:n och förberedde mig på de sista avsnittet av one tree hill på säsongen också är det inget. bara för att det är någon dum ELLE-gala, guud vad jag stör mig på det dumma programmet. hur kul kan det va att se några äckligt smala modeller gå upp och visa några fula säckar och tyg som dem kallar kläder. nej fy för, då sitter jag hellre här ensam. men det ska jag inte för snart kommer andrea igen <3 snart plingar det väl på dörren så det är bäst att jag går nu.

aui revior ? :P

andrea <3

nu ska jag snart vara med andrea, hon skulle bara ge katterna mat som hon passade. sen ikväll så är det en av världens bästa tv-serier ONE TREE HILL, sista avsnittet !!! katastrof !!! och så ska jag kanske se någon film, nu kom andrea!

haaajj !


dålig vana !

usch vad jag hatar att jag alltid ska bita på naglarna! jag kan inte kontrollera det. jag måste verkligen sluta nu, jag vill ju ha fina naglar! från och med nu ska jag aldrig bita på naglarna igen, aldrig! jag gör alltid det typ på lektionen, framför datorn, när jag tittar på tv eller när jag är nervös men nu ska jag sluta med det och få fina naglar, så det så!

har ni någon dålig vana ?


långt eller kort ? - victoria

image91

melodifestivalen , del 2

17/2

ja, då var den andra delfinalen över och resultat var förväntansfullt bra. precis de som jag ville gå vidare gick vidare. HA, carola, där fick du! du blev allt förvånad eller hur? rätt åt henne, hon trodde säkert att hon skulle gå direkt till final, men så blev det inte, utan det blev rongedal och sanna nielsen som knep sig åt de platserna och det är jag rikigt nöjd med. rongedal lät som mika och sanna nielsen som en ung celine dion. haha, det var i alla fall bra att inte kebabpizza gick vidare, även om låten var lite fyndig, de tog nog det på skoj de som skickade in låten, hihi.

vem tyckte du skulle gå vidare ?

snygg tröja

min syrras kompisar kom precis men jag hinner ändå lägga upp en bild på en jättesnygg tröja som jag hittade på vero moda för cirka 399:-, är den inte snygg?





lördagsmys

16/2

ikväll blir det lördagsmys med melodifestivalen, se upp för dårarna, godis, chips och massa dippa. snart kommer min syrras kompisar som också är mina kompisar, hahahah. först ska vi se gossip girl och grey´s anatomy som vi har spelat in, sen ska vi laga mat, själva! undrar hur det ska gå , hahah. sen sticker våra föräldrar på fest och sen blir det fyllefest, eller inte ! om tio minuter kommer dem så nu måste jag göra mig klar. vem tycker ni förresten ska vinna melodifestivalen. jag hoppas i alla fall på ola, de andra vet jag knappt vem de är. carola och andreas kommer säkert vinna men jag det vill inte jag, jättegärna att andres går vidare men tyvärr så får man då carola på köpet.

vem tycker du ska vinna ?

haaalloooj !

brunett eller blond ? - lindsay

image89

tröött !

16/2

gick ändå och la mig rätt så tidigt igår efter filmen jag och my såg, 7 miljonärer, men ändå är jag så trött idag och sov ändå till elva. kanske inte jättesent för mig er som känner mig men ändå. filmen 7 miljonärer var faktiskt riktigt bra fast den var lite trög i början, men i slutet var den asball! nu ska jag bara slappa tills jessica kommer, kanske vara med andrea om hon pallar, hihi. hon har delat ut reklam tidigt i morse med louise så dem är nog helt slut. ikväll är det ju melodifestivalen del två. vet inte riktigt vem det är som är med men jag hoppas att de är bättre än christer sjögren. nu måste jag ta på mig och borsta tänderna för nu har tydligen min farmor kommit på besök.

kram

en novell av andrea

min underbart modiga vän andrea är kär i en kille, calle andersson som går på vår skola, fast han var inte kär i henne. så för att visa sina känslor så skrev hon en novell om händelsen och vad hon tyckte om calle. läste den idag och den var så jävla bra, började nästan böla. den är vekligen jättebra och man tycker jättesynd om henne. novellen är ju på riktigt men bara lite ändrad för att det skulle bli rikigt bra, men grunden är baserad på verkligheten och personerna är och heter samma som i verkligheten. har inte fått novellen rikigt nu, men publicerar den så fort hon har skickat den, så besök bloggen ofta och håll utkik efter den. jag lovar, läser ni inte den så missar nu verkligen något bra !

Dagen jag blev kär.

Ljudet av den knottriga bollen slog i hårt. Jag kände hur håret kliade i nacken och hur svettet rann längs ryggen. Utanför den stora banan kunde jag höra hur människorna jublade men jag tittade aldrig. Min korta kjol rörde sig hastigt fram och tillbaka. Jag kunde känna hur mina ben tog små och snabba steg och hur trött jag verkligen var. Jag fortsatte och tillslut var vinsten min, ingen annans, bara min. Jag gick raka vägen in i duschen. De kalla vattenstrålarna rörde min kropp. Ryggen var längre inte svettig, håret kliade inte i nacken, allt var perfekt. Jag bytte snabbt om till mina jeans och en kort t-shirt. Mina ben var trötta och jag kunde knappt stå. Jag öppnade den breda dörren och gick längs den nybyggda vägen. Mina gympaskor sjönk ner i leran och blev alldeles smutsiga. Plötsligt hade jag ingen ork kvar i benen. Jorden snurrade och jag var inte mig själv. Sedan kände jag hur svanskotan slog i på den nybyggda leriga vägen och hur hästsvansen blev geggig. Nu låg jag bara där på vägen, ingen var där bara jag. Tårarna hade kommit och jag ansträngde mig hårt för att ställa mig upp men det gick inte. Sedan hörde jag fotsteg i leran och en röst som kom från en kille. Jag öppnade ögonen och där stod han. Hans blonda hår var rufsigt och hans blåa ögon glänste. Jag kunde se hur han svettades på sin muskulösa överkropp. Han räckte mig sin högra hand och log. Jag tog tag i hans hand och ställde mig upp. Skorna sjönk ner i leran och benen var som förlamade. Våra ögon möttes och jag kunde verkligen känna hur jag fick ett stort leende på läpparna. Han höll i mig försiktigt och presenterade sig själv. Hans namn var Calle, och han var precis som min drömkille. Det där okammade blonda håret och de blåa ögonen. Han tog min hand och började prata mer om sig själv. Vi gick längs vägen och jag ville inte att den skulle ta slut. Han berättade att han gick på hockey, det var som att jag kände han. Han var killen i mina drömmar helt enkelt. Vi började närma oss slutet av vägen och han stannade. Han tittade mig i ögonen, han såg glad ut. Han gav mig en hopskrynklad lapp i handen och gick därifrån. Jag tittade på lappen och vecklade upp den. Med stora tjocka bokstäver stod det tydligt:
?MÖT MIG VID MACKEN I MORGON KLOCKAN 19.00 ? JAG VÄNTAR VID PARKERINGEN?
Jag rös och skrattade för mig själv. Nu var jag lycklig och kände mig som ett litet barn så glad jag var. Men imorgon var det bestämt att familjen skulle gå på släktträff så jag var säker på att jag inte kunde träffa min drömkille Calle, Calle Andersson.

Nästa Dag:
Jag vaknade tidigt i morse och tänkte på samma sak om och om igen. Jag hade ringt Calle flera gånger igår kväll men han hade inte svarat. Vi skulle träffas på parkeringen vid macken men jag hade tråkig släktträff och han svarade inte när jag ringde. Jag funderade länge på hur han hade reagerat när jag inte hade kommit. Men varför hade han inte svarat. Det kanske hade hänt något eller så ville han helt enkelt inte prata med mig. Han hade kanske ångrat sig att han hade gett mig lappen med hans nummer, han kanske hade ångrat alltihop. Han ville kanske inte att jag skulle ringa. Men mot eftermiddagen hade jag bestämt mig för att ringa en sista gång. Jag tog min mobil och slog hans nummer, tre toner hade gått och så kunde jag snabbt höra: Hej det är Calle! Jag fick panik, jag kunde inte få fram några ord alls. Tillslut så sa jag att jag hade ringt han några gånger igår kväll och varför jag inte kom. Han hade förstått allting och frågade om vi kunde träffas idag istället. Vi skulle mötas vid den stora rondellen bredvid åkern. Jag gjorde mig i ordning och tog min skrotiga cykel och trampade snabbt. Nu var jag inte så långt ifrån, jag kunde se han. Hans blonda hår blåste och var rufsigt, ögonen glänste. Han var så underbar, det var som i filmer. Jag kände inte han så bra än men jag hade verkligen fått riktiga känslor för honom. Jag gillade han på riktigt. Jag gick av cykeln och sa hej till honom. Vi gick längs vägen och kom ner till stranden. Han pratade om sin hockey idag med som han gjort innan. Han var verkligen ett hockeyfreak. Han spelade i Malmö Redhawks och jag kunde föreställa mig hur han åkte på isen och gjorde mål. Sen var det min tur att berätta om mig själv. Jag var alldeles fnittrig den här dagen, jag undrade om jag skulle berätta för honom hur jag kände men jag gjorde det inte än. Jag kunde känna hur vattnet från havet nuddade mina tår och jag rös. Havet var kallt, för det ju trotsallt april månad. Jag gick närmare honom och tittade han i ögonen. Jag log och han log tillbaka.?Du kanske redan har insett det här men jag säger det på riktigt nu, jag gillar dig Calle. Jag har aldrig gillat någon såhär mycket och jag har verkligen känslor för dig?. Han tittade på mig som om jag hade sagt att han var en idiot. Jag kände hur jag blev varm och hjärtat bultade väldigt snabbt. ?Du behöver inte säga något?, sa jag och vände mig om och satt mig på cykeln.?Vänta?, ropade han. Han gick fram till mig och sa att jag inte skulle ge upp, jag skulle fortsätta försöka få han att gilla mig. Jag var lycklig, jag hade aldrig varit såhär glad förut. När jag kom hem hade jag fått missade samtal på mobilen. Det var Calle som hade ringt, nio gånger faktiskt. Jag hade ringt upp och han hade sagt att vi skulle träffas i morgon igen 20.00 vid skolan. Det kändes verkligen så som det är i filmer, romantiskt och allt går som det ska. Jag hade lagt mig tidigt den dagen för att jag skulle hinna med allting imorgon. Jag skulle ha tennismatch, träffa vännerna i stan och sedan träffa Calle.
Förmiddagen kl 12.00
Matchen hade gått jättebra. Jag hade vunnit överlägset och hade fått pris för ?Bästa spelaren 2008?. När jag hade tagit en varm dusch var jag på väg in till stan för att träffa dem andra. Vid busshållplatsen stod det några killar från Calles klass och pratade. Jag gick lite närmare för att höra vad de pratade om. ?Haha, har ni hört vad Andersson håller på med? Han låtsas gilla hon Andrea och sen ska han dumpa henne, haha?. Jag blev alldeles chockad, jag kände hur tårarna var på väg. De rann längs kinderna, jag var alldeles förstörd. Jag sprang hem och lade mig i sängen och grät. Jag var ensam hemma. Louise hade ringt och frågat var jag var och jag hade sagt att jag mådde illa så jag inte kunde komma. Jag kunde inte förstå, jag hade fått riktiga känslor för honom. Jag gillade inte bara han, jag hade blivit kär i Calle Andersson. Jag förstod inte vad jag hade gjort för fel, varför han bara skojade såhär. Klockan närmade sig halv åtta och jag gick mot skolan. Han var redan där. Tårarna hade kommit tillbaka och jag gick snabbt mot honom. Det här är bara ett skämt för dig va?? Han tittade konstigt på mig, jag kände mig så dum men jag ville höra sanningen. Var har du fått det ifrån? frågade han. Folk snackar Calle, och erkänn, det är bara ett skämt för dig och du bryr dig verkligen inte om andras känslor. Jag är kär i dig och du skiter i det totalt. Jag kan inte tvinga dig att gilla mig men varför gjorde du såhär, vad har jag gjort dig som gör att du håller på såhär? Jag bad inte om det själv, det var din idé att flippa med mig, men tänk nästa gång. För jag är kär i dig, jag är verkligen det och förlåt för att jag inte är den tjejen du vill ha, men jag kan inte vara någon jag inte är sa jag och gick förbi honom. Han kunde lika gärna stuckit en kniv in i mitt hjärta, det hade gjort mindre ont. Jag gick hem med tårfyllda ögon och grät hela den natten och funderade länge. Jag skulle aldrig glömma Calle, han skulle alltid vara drömkillen i mitt liv...

Av: Andrea 7g

Den här novellen hade jag i svenskläxa & skrev den till en kille jag är kär i , Calle Andersson <'33

du kan också läsa den på http://ifyouknowdea.blogg.se .

lika som bär - jessica & kaylee

image86

SPORTLOV!

15/2

yes, äntligen sportlov. nu kan man sova till tolv och göra vad man vill, härligt! tyvärr så varar det tyvärr bara i en vecka. eftersom det var sista dagen innan sportlovet så hade vi valfri lektion på engelskan och vi valde att se film och käka godis, så vi såg en film som hette "take the lead" och käkade massa med godis. (jag hoppas att jag har blivit av med det på träningen.) filmen var faktiskt jättebra men tyvärr så hann vi inte se hela så den får vi se på en annan engelsklektion. eftersom jag inte har hört från hanna på ett tag så får jag väl göra en reservdesign så länge medans hon blir klar. ska göra min engelskredovisning idag också, ska skriva om "the simpsons" eftersom det är lätt att berätta om och man kan ju visa klipp och lite så. ikväll ska jag nog vara med my eftersom vi inte hann vara igår.

chao


Private Practice

ikväll börjar den nya serien Private Practice som är en fortsättning av addisons liv efter Seattle Grace Hospital i L.A. De två första avsnitten handlar om hur addison flyttar till L.A. och varför. De "riktiga" avsnitten börjar inte för än den 28 februari. Så klart ska jag se detta eftersom det är syskon till Grey´s anatomy men jag lovade egentligen mig själv att jag inte skulle börja se några nya serier.


alla hjärtans dag

14/2

idag är det ju alla hjärtans dag och det firar jag med att ge er alla en BAMSEKRAM ! själv har jag fått sängkläder med hjärtan på, en chokladask och gelehjärtan. de har kanske inte varit världens bästa alla hjärtansdag eftersom vi har haft matteprov och sånt skit men det är ju ändå en speciell dag. har inte riktigt vågat ge ett allahjärtansdagkort till han jag gillar men det är nog bäst. han ju gillar ju inte mig ändå. men efter som det är alla hjärtans dag så kommer här "jag älskar dig" på tretton olika språk.  

image82

Arabiska - Ana Ba-heb-bak
Danska - Jeg elker dig
Engelska - I love you
Finska - Minä rakastan sinua
Franska - Je t'aime 
Grekiska - S'ayapo
Isländsa - Eg elska thig
Japanska - Kimi o ai shiteru
Norska - Jeg elsker deg
Polska - Ja cie kocham
Spanska - Te quiero
Turkiska - Seni Seviyurum
Tyska - Ich liebe Dich

image82

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ! <3

svart, brun eller blond ? - cameron

image81


my make up

detta smink använder jag mig av just nu :

image80

1.
Viva La Diva , rouge rosa (5)
2. Viva La Dive , shimmer poff bronze (3)
3. Lindex , rougeborste (5)
4. Viva La Diva , ögonskugga silver (4)
5. Maybelline , ögonskugga rosa (3)
6. Isadora , mascara svart (3,5)
7. H&M , sminkneccesär
(5)

Betyg : (3) (3,5) (4) (5)

Har du några av dessa produkter, vad ger du dem för betyg ?


matteprov

14/2

kom hem från skolan för ett tag sedan. hade matteprov idag, det var det svåraste matteprovet vi någonsin haft. men det gick rätt så bra. det var en jättesvår uppgift (tyckte jag), om något jäkla kvicksilver som vägde typ 13,6 g per milliliter och något sånt skit så den fick jag nog fel på. men det är bara en uppgift jag är osäker på, alltså kvicksilveruppgiften. tyvärr så var den en trepoängare så jag får nog inte världens bästa resultat men jag är rätt nöjd ändå. hjälpte konstigt nog my med att skapa en blogg idag. hon har alltid varit emot bloggar men nu ville hon faktiskt ha en. ska nog hjälpa henne med den idag så att den blir rikigt fin, hihi. my bloggar lite om hästar och vad hon gör. hon har en egen häst och kommer nog skriva mycket om den också. kolla in hennes blogg här!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ! <3

kort eller långt ? - rihanna

                                                  
image77
                                           

uppe tidigt idag

14/2

idag gick jag faktiskt upp extra tidigt för att hinna blogga lite. jag måste snart göra mig i ordning så det blir inte så långt inlägg, men jag måste prata lite om Grey´s anatomy! det kanske inte var det bästa programmet igår men det var ändå bra. jag hoppas verkligen att derek och meredith inte gör slut. haha. har matte prov om två timmar och en kvart men jag glömde matteboken så jag har inte haft chans att plugga så nu har jag en håltimme på mig att plugga på efter svenskan. nu måste jag fortsätta att göra mig i ordning.

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG !  <3

Grey´s anatomy !

jaaaaaa, om 9 minuter så börjar Grey´s anatomy !!  
kan det inte börja nu !?!?
Grey´s anatomy är det bästa programmet i världen !!
Fast jag ska inte göra som louise och äta popcorn utan jag ska käka kladdkaka med frukt !! :D


tjuvtittat

tittade på tjuvtittat för ett tag sedan och hittade lite roliga bilder. det roliga är att det är folk som har fotat och skickat in konstiga saker som de har hittat.


blond eller mörk ? - ashlee

                                    
image67
                                     

på dagis

13/2

idag var jag och hjälpte till på dagis, eller förskola, dagis får man ju inte säga längre. det var lite trögt i början precis som det brukar, men efter mellanmålet så gick det bra och alla barnen var modigare. min favorit var stella. hon var jättesöt, snäll och rolig. förra gången vi var där så var vi på en annan avdelning och då tyckte jag bäst om noah men han kunde inte prata så det var inte lika kul. jaja, nu får man vänta typ flera månader innan man får vara där igen men då får man ju vara på syslöjden i stället och det är lika kul. nu måste jag göra lite matte och no. har matteprov och no förhör imorgon och det är inte så kul.

kjaamizaar

söta nallehalsband

hittade ett ursött halsband på cocoo med nallebjörnar på i guld och silver med rörliga armar och ben. haha. halsbandet är på rea nu för 295:- , kostade tidigare 345:-

image65

såå söta, eller hur?

fanns ett liknande halsband på kyssjohanna också, fast bara i silver för 245:-

image66

vilket tycker ni är snyggast?


skoola

10/2

sitter här i biblioteket i skolan nu och bloggar lite. va precis på lunch och ska snart ha idrott. det var dillkött på nöttkött till middag i skolan, usch! efter idrotten så ska vi vara på dagiset. skrev inte om det förra onsdagen så jag skriver lite till när jag kommer hem. ikväll så börjar Grey´s Anatomy, så jävla kul! såg på kanal 5 att de hade en omröstning om vad läsarna vill skulle hända i programmet ikväll. fanns fyra olika alternativ och ett av dem var att meredith gör slut med derek, det får ju inte bara hända! det skulle vara katastrof. I reklamen så säger ju derek: so it´s over now? hoppas verkligen att det är något annat !!! vad tycker ni, ska derek och meredith göra slut?? 

pusshaaj

rakt eller lockigt ? - hilarie


image64





äntligen bestämt mig

12/2

nu har jag äntligen bestämt mig för vilken kamera jag ska köpa. det blev den som jag funderade på från allra början nämligen Casio EX- Z75, röd på onoff för 1699:-. eftersom den är så billig så har jag i alla fall råd till väska  och minneskort också så att jag kan ta fler än tjugo bilder. nu ska jag snart sticka på träing och om sexton dagar så ska jag spela skol-DM med åttorna och sanna och frida. men nu måste jag sticka, men här kommer i alla fall en bild på kameran.

PS. glömde nästan säga grattis till yiqun och pernilla som fyller 13 och 14 idag, GRATTIS ! :D

 

bye bye

blond eller brunett ? - carolina

                                          

image62

                                        

jennifer aniston

jennifer aniston som bland annat är känd från vänner är inte så ung som alla tror. jennifer fyller nämligen 39 år idag även om det kanske inte ser ut som hon är  på väg mot 40. jennifer aniston firar nog sin födelsedag själv med familjen idag eftersom hennes förhållande med brad pitt som varade i sex år tog slut för cirka tre år sedan.

image61

sött linne

tittade runt lite på olika internetbutiker och hittade detta jättesöta pandalinnet på La redoute. den kostar bara 74 kr och är så söt. extra gulligt med "protect them" på linnet eftersom pandorna är utrotningshotade. linnet finns också i vit som en vanlig t-shirt.

                         image59

fjortisskämt

var inne och kollade lite på tjuvlyssnat och hittade lite roligt om fjortisar. vi ska göra ett eget stå-upp skämt i skolan så vi ska ta använding lite av dem, är det någon annan kanske som har något bra stå-upp skämt? här kommer i alla fall fjortisskämten: ( och jag måste påminna om att detta har hänt på rikitgt, det är folk som har skickat in roliga grejor dem har hört. )

Två fjortistjejer sitter och pratar högljutt om sina mobiltelefoner.
Tjej 1: Min pojkvän är så himla svartsjuk att jag måste ha två mobiler, en där jag ringer och messar honom, och en som jag ringer och messar med andra killar.
Tjej 2: Ja, det är precis samma sak för mig, jag måste också ha två mobiler. Det är så jobbigt för på den ena har jag BARA 150 fria minuter varje månad, och det ringer jag ju upp på mindre än en timma!
Pinsam tystnad uppstår på tåget.

Två "fjortisar" står på en busshållplats när dom ser en blind man gå över vägen.
Fjortis 1: Fan, jag skulle aldrig våga gå över vägen om jag vore blind!
Fjortis 2: Nej! Hur vet man om det kommer någon bil liksom?
Fjortis 1: Eller hur! Tänk att vara blind, då kan man typ inte ens använda mascara eftersom man inte ser vad man gör!
Fjortis 2: Det har du rätt i! Tänk, livet skulle suga om man vore blind!
Fjortis 1: Shit han kollar ju hit! Göm dig för fan!


så jävla balla !!

kika också in på : http://tjuvtittat.se

match mot åkarp

10/2

idag hade vi match mot åkarp. förra gången vi mötte dem vann vi bara med 2-1, men denna gången vann vi med 10-0 och jag gjorde ett mål och en assist. när jag kom hem var jag lite trött så jag gick och tittade på "två skall man va" med mary-kate och ashley när dem var typ fem, sex år. nu har jag precis ätit klart och ska snart ringa ellen, och ikväll är det one tree hill igen !

PS. fick förresten svar på mitt sms från min kompis i grekland (trodde jag) där stod  :  ledsen du har nog tagit fel tjej, jag har aldrig varit på kreta. såklart jag blir lite ledsen men jag får leta upp henne på ett annat vis. hittade hennes adress så jag får hoppas att dem inte har flyttat.

melodifestivalen , del 1

10/2

jag såg precis som alla andra tror jag melodifestivalen igår. det var knappt någon bra men mina favoriter var amy diamond och brandur. en gick i alla fall vidare till final. men hallå, christer sjögren? jag skulle kunna höra låten typ på någon semsester i europa men i melodifestivalen?, typ inte! jaja, man får hoppas att han kommer sist i finalen. jag förstår fortfarande inte var det roliga är med människor i vita dräkter som dansar lite i ljuset i pauserna. det är ju inte speciellt kul att titta på. han gustafsson var i alla fall rätt kul, speciellt hans fina dikt om kärlek. och när morgan pålsson filmade i "göteborg".

- du, flytta inte på dig, det är turning torso.
- äsch, dem kan tro att det är lisebergs tornet eller något!

älskade mening < 3

jag älskar denna meningen så himla mycket var tvungen att dela med mig av den 

                                     
jag kommer inte sluta älska dej för än en stum säger till den döve att en bild hade sett en förlamad gå på vattnet !

                                    image58         


återfunnen vänskap

9/12

shit asså, detta är så himla häftigt. var på kreta i grekland för några år sedan, typ fem. träffade en tjej där som var typ två tre år äldre än mig som jag och min syster blev bra kompis med. nu idag så hade mina föräldrar "städdag" och hittade ett brev som jag hade fått från henne. där stod ett mobilnummer så jag skickade ett sms till det nummert. men jag fick ingen leveransrapport, så jag sökte hennes namn på eniro och sms:ade till det nummert istället. fick levernasrapport nu och jag hoppas verkligen att hon svara. det skulle vara så kul.

nu kommer snart ellen så ska hon sova här <3 . sk se på melodifestivalen så klart. jag hejar på the poodles/e-type och kanske amy diamond. hon borde också få en chans :D ska bli kul med christian luuk som programledare igen, han är så rolig. 

vem hejar du på ? 

 heejsan svejsan                   

jippie , ny design !

idag har jag beställt design till min blogg av hanna ekelund. när jag såg hennes blogg föll jag firekt för hennes design så fin. så jag vara bara tvungen och fråga om hon ville designa min och visst ville hon det. det tar såklart lite tid innan hon är klar men jag hoppas att jag får den innan februari slut men det har inte så stor betydelse. hon har designat andra bloggar än sin egen men har inte alla namnen nu kommer senare ni kan i alla fall titta på hennes egen blogg : http://hannaekelund.blogg.se och en annan blogg hon har designat : www.mre.blogg.se

stackars hund

tänkte jag skulle blogga lite om mode nu. så jag letade lite på google på lite modebilder och något annat roligt, så hittade jag den här :



tyckte genast mycket synd om den. bilden är säkert från USA och där gör dem ju allt till och med sätter tandställning på hundar, men i alla fall, det måste väl finnas en gräns.

gloow

7/2

har inte bloggat på länge, förlåt. har haft annat att tänka på. nu håller jag i alla fall på att fixa min nya blogg som jag har tillsammans med Louise. den heter gloow och ni får jättegärna gå in där. ikväll så händer inget speciellt, ska se Las Vegas i alla fall. och slappa, det måste man ju. 

 chao

ny design ?

tycker det är kul att ändra lite i stilmallen, tycker ni att jag ska byta färg och design på min blogg. i så fall , vilken färg och bilder ?

vil ni själv göra om lite och få tips och hjälp gå in på designadinblogg.


ha det så kul : )

carolina klüft

idag fyller carolina klüft 25 år. tänk att vara så framgångsrik, världens bästa mångkampare och rik nr man bara är 25 år. en stor förebild för många friidrottare, inte illa !


shoppa loss

2/1  ,   innan stan

snart så ska jag åka till stan. ska titta på lite olika saker  :

  • cheap monday jeans 
  • björnborg trosor
  • någon tröja
  • byta mitt playstationspel
  • titta på digitalkamera

och massa annat jag inte kommer på nu . lägger in lite bilder på det jag har köpt när jag kommer tillbaka.

see you soon : )

_________________________________________________

2/1  ,   efter stan

har kommit hem nu. väldigt nöjd över mina fynd. köpte ett par cheap monday jeans på weekday tack vare deas tips. de kostade bara 100:- och var faktiskt väldigt fina. köpte också björnborg trosor för 89:- och en tröja för 15:- på H&M. Fanns ingen affär där att titta digitalkamera så det får jag göra på nätet.

   

nu ska jag gå och käka lasagne ; )

tjena moss !





friday today

1/2

idag är det fedag. och vad betyder det, jo det är världens tråkigaste skoldag. sju och en halv timmes konstant tortyr med bara tio minutersraster. förutom en enda som är tjugofem, wow. skolan började med en lång mattelektion som förvisso var rätt så kul. men sen blev det bara sämre och sämre. såg en tråkig film om väder på no:n, läsning, rätt så rolig idrott i och för sig, men sen var det äcklig kalops, tråkig engelska som man bara ville att den skulle ta slut. vi satt och diskutera i grupper och snackade engelska om något vi tyckte va kul i amerika. hamnade då såklart i en dålig grupp. sen hade vi svenska med sofie(lärarkandidat) som är lite halvknäpp. vi såg på några roliga komikerklipp och det var kul. men sen kom ju det där diskutera igen. är man tvungen att diskutera varje klipp, kan man inte bara sitta och titta. det är de dumma läroplanerna. fy för dem. men sen kom ju det tråkigaste jag någonsin varit med om. vi skulle titta på någon rolig film men så funkade tydligen inte det så vi fick se någon stel gammal gubbe från 1998 som stod och babblade om Carl von Linné i trettiofem minuter. riktigt intressant, Naat !
nu ska jag titta lite på komikerklipp för vi ska tydligen skriva egna ståupp skämt. och hur pinsamt är det inte om det blir en enorm tystnad när jag försöker vara rolig. nä, jag måste få lite tips!

i dont give a shit !

adios !

martin lidberg

grattis säger jag idag till brottaren och dansaren martin lidberg som idag fyller 35 år. martin var med i let´s dance förra året och vann då tillsammans med cecilia. cecilia och martin är nu förlovade och sambos även om det är hela elva års skillnad mellan dem. idag blir det i alla fall fest hemma hos martin och cecilia.

 

RSS 2.0