nyårslöften

31/12

ja, igår var jag som sagt i stan. köpte en mörkblå lite yvig tröja på jc, har tyvärr ingen bild. nu ska jag snart till ellen och om exakt tolv timmar och arton minuter så är det 2oo8. har inte riktigt några nyårslöften eftersom jag aldrig håller dom, haha. men jag har några saker jag ska bättra på i alla fall ; 

  • jag ska sova längre
  • jag ska äta mindre godsaker på vardagarna
  • jag ska sitta mindre framför datorn och tv:n

det var mina nyårslöften jag ska bättra på, 
                  
                                                   vad har du för nyårslöften?  



                                                     


staun

30/12

idag ska jag till stan, så det så! ska åka med ellen om en kvart så jag har lite brottom, lägger in bilder på allt jag köpt sen, lovar, men nu måste jag göra mig i ordning. ikväll ska jag till min mormor för hon fyller sextioåtta.

see yaa

hajar som hajar

29/12

nä, det blev ingen stan idag heller, ellen var tvungen att vara hemma och passa casper så vi ska i stan imorgon i stället, denna gången lovar jag, hihi. vi såg "hajar som hajar" nu ikväll, har sett den en gång innan och den är faktiskt rätt bra. nu ska jag sova men först lite bilder på casper, han är såååå söt, fast lite bitgalen.



sleep tight

ellen och casper <3

28/12

idag har jag varit med ellen, vi såg på vänner i typ fyra timmar och klappa lilla casper sm galningar. han är nog riktigt trötta på oss nu. men han är ju så gosig att man inte kan motstå att gosa med honom. lite senare skulle jag på träning sen va jag med ellen igen efter. då spelade vi lite spel och tittade på "wallander pyramiden". den var rätt bra men lite läskig. nu ska jag sova och imorgon ska det shoppas, yaay.

whoo

jeans

på lördag ska jag till stan och shoppa litemed ellen <3 . har tittat runt lite nu på några sidor efter några jeans och har hittat några snygga på vero moda.

 

kanske lite för dyra för min budget, annars ska jag köpa ett par svarta cheap monday jeans.



medans jag tittade runt lite så hittade jag denna snygga toppen på bikbok



vilka tycker ni att jag ska köpa?

samsung i70

nä, nu har jag ångrat mig. jag vill inte ha den casio digitalkameran längre. jag tror jag vill ha samsung i70 svart.

  

den har 7,2 mp, 3" skärm, och touchknappar. är det någon som har den eller någon som kan ge någon bra eller dålig kritik om den?

hemmadag

27/12

idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. gått upp vid tolvtiden precis som alla andra dagar på lovet, spelat lite buzz, handlat och tittat på goal II. den var faktiskt rätt bra. man drogs in i filmen och det kändes helt verkligt. men något som var dåligt var att den slutade med "to be continued..." , så kan den ju inte sluta liksom, hallå. nu måste man ju vänta skitalänge för att se vad som händer. det tyckte jag var lite dåligt. nu ska jag göra upp lite pengar med mamma, haha, man vill ju ha pengarna som hon är skyldig, hihi. ska i stan imorgon med louise, anna och kanske ellinor så jag får väl titta på lite grejor jag vill ha lite senare ikväll.

auf wiedersein

jul

23 , 24 , 25 och den 26 december

under den lilla julhelgen, utan snö och utan någon alls julstämning så har det ändå hänt mycket. i söndags så bakade jag, min syster, min moster, min mormor och min mamma pepparkakshus. efter mycket jobb i ungefär tre timmar så blev huset någorlunda bra. i måndags och i tisdags så firade jag jul. först med familjen och mormor och andra dagen tillsammans men min moster och hennes man. låter kanske tråkigt med bara så lite folk, en det är ändå rätt så mysigt. det kanske hade varit roligare med mer människor i min ålder och kanske några småbarn men så stor är tyvärr inte min släkt. men på pappas sida i och för sig så har jag en kusin som är fjorton, tror jag, hihi. men hon och hennes familj har köpt hus i thailand och kommer fira jul där varje år hädanefter. vilken julstämnng är där? om jag får fråga men jaja, jag fick ändå lite julklappar. jag fick buzz hollywoodquiz, pengar, morgonskor, böcker och lite annat jag inte kommer på nu. idag har jag inte gjort ngt speciellt, bara suttit hemma och chillat lite, hihi.



bye bye

förtrollad

22/12

idag ska jag se förtrollad på bio. ser ju en förstås bara för att patrick är med men den verkar ju rätt bra också. ska se den med mamma, hihi. ska nog fika lite innan om vi hinner, mums. nä, nu får jag göra mig klar måste snart gå, ikväll ska jag nog sova med ellen<3 och på måndag är det julaftoon.



babedeboo

julklappar

20/21

hade städdag i skolan idag och slutade extra tidigt, skönt men det var tråkigt att städa. när vi var klara med städningen så såg vi någon tråkig film, 8 mile eller något sånt hette den. handlade om eminem och det var skittråikigt att titta på. nu har jag precis blivit klar med att slå in nästan alla mina julklappar. nu är det bara några bra rim som saknas. skulle behöva rim till en almanacka och en popcornskål, någon som har något bra?, skriv i så fall. ikväll blir det julgransinköp och kanske hinner vi klä den också. och imorgon är det ju skolavslutning. nu ska jag fixa lite med min låt sen blir det kanske lite oc.

haaaj


tandläkaren

19/12

va hos tandläkaren innan idag. hade inte några större hål, bara något litet som satt i en mjölktand så det hålet får trilla av. det är ju inte så farligt att ha hål egentligen men det gör skitaont att laga. nu måste jag gå, ska köpa julklappar och pappa tjatar att jag ska komma. men sklriver kanske senare ikväll också men nu måste jag gå.

pusshaaj


ledig

19/12

idag så slutade vi redan klockan halv två, vår syslöjd blev inställd för att hon var sjuk. tråkigt och roligt, det tråkiga är att jag inte hinner göra klart min julklapp, men den roliga är att jag har tid att sitta här och skriva. dessutom så hade vi en annan inställd lektion i morse så jag kunde lika gärna sova till typ tio istället för att sitta uttråkad i cafeterian. ska snart till tandläkaren, usch. men det är inget farligt eller så, ska inte laga något som tur är, det är bara någon som ska kolla mina tänder så det kanske blir en lagning lite senare framåt året eftersom jag äter alldeles för mycket sånt som jag inte borde äta. men det är gott. nu ska jag börja skriva på min låt och hoppas att det går bra.

ching chong, good bye


skridsko

18/12

förlåt, asså har inte hunnit skriva nu på ett tag, har inte hänt så mycket ändå, vatt med ellen lite och sådär, gått i skolan lite, det är jag ju tvungen till. när jag var med ellen i söndags var vi på vacker tass och köpte grejor till deras urgulliga jackrussel valp dom ska få på onsdag, såå avis är jag. men i alla fall, idag så har vi haft skridskoåkning i skolan, vaddå tråkigt, man kan ju inte åka och man fryser som fan. är glad att jag bara gör det en gång om året. dessutom är det dumt att man är tvungen att ha hjälm. för vissa är det ju okej. dom har ju sån hockeyhjälm och sån som alla killar har. men jag, ja fy fan, jag får åka runt men någon jävla cykelhjälm, hur kul är det på en skala ett till tio. nä, det är riktigt tråkigt. men det bra är att vi fick sluta tidigare så nu är man ju hemma typ en timme tidigare och tar det lugnt. ska nog se på någon film jag lånade av ellen. "fäst vid dig" heter den, rätt gammal men den verkar bra. oh, förresten. min fest i lördags gick rätt bra. hade ju kul och så men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. fick lite smink, eller ja, rätt mycket smink. alla tycker väl att jag borde börja sminka mig så det blev lite mascara och rouge i skolan igår. lite uppskattat men killarna tyckte jag så ut som någon påskkärring eller något, haha. fick en jättefin tröja också men den ska jag byta för den var för liten. nej, höll på att glömma jag fick underbart fina örhänge också, jäättefiina. men nu ska jag se på film,

see you later aligator  ; )

fest ikväll

15/12

sitter och fixar lite nu till min fest ikväll. blev lite jobbigt eftersom någon var sjuk så jag får ändra hela skitet. lite jobbigt men et ordnar sig nog. får fortsätta nu, skriver kanske lite mer senare.

hejsvejs

sjuk

14/12

var sjuk igår så jag kunde inte skriva då. gjorde inte speciellt mycket jag bara sov och tittade massa på tv. idag så blev jag faktiskt frisk men stannade hemma i alla fall. hade lite och göra, pallade ändå inte gå i skolan, haha. kom typ precis hem från träningen och nu ska vi in till grannarna och käka lite och sjunga singstar. kul ska det bli. skulle varit dr för en stund sen men man har ju lite söliga familjemedlemar. ja, får väl gå nu. dom andra får väl komma senare. imorgon blir det fest, jippie.

bye bye

centralskolan

12/12

ja, nu har jag fått alla mina presenter, förutom min mosters. jag fick en jättefin tröja, en tunika, en bok, ett presnetkort på vero moda och en pyjamas. jättglad är jag i alla fall och jag tror jag ska få singstar hsm av min moster. nu sitter jag och tittar på centralskolan, så jävla kul är det asså. du kan se alla avsnitten på www.svt.se eller www.youtube.com.
nu ska jag se lite till sen så ska jag lägga mig, tänk att min födelsedag redan är över.

god natt

casio ex-z77

nä, nu har jag faktiskt bestämt mig. jag ska ha casio ex-z77 i röd för 1699:- på onoff så nu ska måste jag få lite pengar i julklapp så att jag kan köpa den, vill så gärna ha en digitalkamera ;

Med 7,2 megapixel och den stora 6,6 cm widescreen-TFT-färgdisplayen är nya EXILIM EX-Z77 redo för fotonöjepå allvar. En annan av de många styrkorna är det faktum att den kan användas enkelt och direkt iEasy-läget, som dessutom är en garanti för fantastiska foton. Som en bonus reducerar Anti Shake DSP automatisktrisken för suddiga bilder. Med nya YouTube Capture Mode kan du dessutom spela in filmer medoptimerade förinställningar för YouTube och sedan ladda upp dem till YouTube på ett kick.



vad tycker du, gör jag rätt beslut?

min födelsedag

12/12

jaaa, idag är det min födelsedag, vaknade av att mamma gick ut, öppnade garaget och drog in något stoort in i hallen. förstod direkt att det var en cykel. har önskat mig det i evigheter och nu har jag äntliget fått min tantcykel. såå glad är jag. har inte fått något annat än men vi ska till en restaurang och käka lite senare idag och efter det så kommer min lilla släkt och ger mig presenter. så kul det är att fylla år asså, hihihi. nu ska jag blogga lite till och sen så ska jag fortsätta med mitt korsstygn, ha det bra.

kramar                  

träning

11/12

kom precis hem från träningen, riktigt rolig idag faktiskt. innan stack mamma och pappa och köpte födelsedagspresent till mig, (tror jag). hihi, dom sa att dom skulle ut och provköra ngn bil, men jag tror dom gjorde ngt annat också : ) . nä, nu måste jag duscha sen är det ju ugly betty och desperate houswives, yaay.

puusshaaj

måndaag

10/12

glömde skriva igår så får väl göra det nu i stället. gjorde inte speciellt mycket, slog in lite julklappar till paulina som åker till thailand på onsdag, lite avis är man ju men jag får det nog bra här hemma också. gjorde lite korsstygn också, lite töntigt låter det kanske men det är rätt kul när man kommer igång, dessutom så blir det en billig och bra julklapp som förälsrarna garanterat blir glada och förvånade över. här kommer lite bilder på mitt konstverk ; 



        

doften av släckta ljus

tummen upp för doften av släckta ljus. speciellt nu när det snart är jul och man tänder ljus i sina ljusstakar, så är det så härligt när någon blåser ut ljusen och man bara kan dra in doften och njuta och känna lugnet. Doften tycker jag luktar så underbart gott, dessutom så får jag faktiskt en känsla av julen när doften kommer förbi.

lussebak

9/12

nu har jag slitit i två timmar med att baka lussebullar tills lucia på torsdag, vi skulle göra hel sats men i två olika delar eftersom min syrra vill ha med saffran och vi utan. så vi delade upp satsen i två delar och allt gick bra tills vi kom på att vi hade tatt dubbelt så mycket mjölk som vi behövde, alltså vi tog 5dl som det stod i varje men vi skulle ju bara har 2½dl. men i alla fall, då fick ju tvunget jag åka till affären och köpa mer ingredienser så att vi fick fylla ut våra degar med dubbelt så mycket till så att vi fick två satser. lite jobbigt jag men goda blev dom nog så det var värt slitet. ska snart käka en lite lussekatt men måste plugga lite matte i inför provet på tisdag sedan är det bara chill innan jullovet, inga prov och förhoppningsvis inga läxor i heller. nä, nu blir jag frestad av att min syrra ska käka lussebulle så då får väl jag också ta en.  
                         hej svejs                                     

synas på min blogg?

vill du få din sida att synas på heartbeatforever?, kommentera och skriv vad din sida heter som du vill ska synas!

match idag

9/12

idag hade jag match mot gårdarike, vi vann så klart, 5-1, men alla våra mål var typ bara turmål. gjorde faktiskt två assister, jätteglad över de, hihi. någon i deras lag fick utvisning för att hon hoppade upp och nickade, två fel där ja. nu ska jag vara med ellen<3 och lite senare blir det lussebullebak, jippie.

kramar                                          

sånt liv

8/12

hehe, sånt liv jag har då, sitter här och spelar spel på miniclip. borde egentligen sova, har ju jätteviktig match imorgon mot gårdarike. just nu spelar jag putty face, gör om zac efron, kommer lite bilder ;
  
    

heheh, har lite ont i baken, suttit för länge på denna dumma stolen, hihih. nä, nu får jag ta och lägga mig.

                    puss o god natt

junior eurovison song contest

8/12

ja, då var årets junior eurovison song contest över och vinnarna blev vitryssland, tyvärr. frida var typ den enda normala, alla andra bara hoppade runt som galningar, hehe. förutom sverige så hejade jag på serbien, hon var också rätt normal, hihi. men jaja, det kvittar egentligen vad vi tycker alla röstar ju nuförtiden bara på sina grannländer så det är väl snart inte lönt att sverige är med. vem som helst fick egentligen vinna för mig bara den inte blev armanien eller vad dom nu hette, den låten var ju sämst. det tyckte i alla fall jag.

vem tyckte du skulle vinna, tycker du som jag, kommentera!

festtips

hejsan, vill ha lite tips till min fest nästa lördag som vi kan göra, har inte kommit på så mycket ngn som kan några roliga tävlingar eller ngt sånt?

taackar för tipsen

digitalkamera

önskar mig lite pengar till jul för att köpa en digitalkamera. men efter hundra års letande kan jag inte hitta den rätta. kan någon ge något tips på någon bra digitalkamera som är rätt billig men som ändå tar bra bilder och har lite roliga funktioner, snälla kommentera om du har någon bra digitalkamera som du skulle vilja tipsa om.

här kommer några som jag har funderat på att köpa ;

                                    8,0 mp, 2,8 tum (touch), 2495:-       
                        
7,2 mp, 2,6 tum, 1799:-                                            7,2 mp, 2,6 tum, 1699:-

om du inte har något tips kan du kanske tycka till om vilken kamera du skulle köpt?


hjälp mig

jag vill gärna ha några tips på hur jag kan göra min blogg bättre, ngt ni tycker är fult eller något som ni tycker är snyggt och vill ha mer av, kanske har ni ngt tips som kan göra min blogg roligare att läsa, strömma ut med förslag, inget sätter stopp för din fantasi.

tack, puss o kram

shopping

8/12

idag så har jag shoppat julklappar i limhamn, på pelles, haha. lite senare stack jag till stan för att köpa fördelsedagspresent till mig med mormor, hihi. köpte en jättesnygg vit kofta på vero moda och en bok.
nu ska jag snart käka och sedan blir det godis och kladdkaka till lilla eurovision song contest.

                                                             puss o kram

köpte typ denna på vero moda, fast vit. 
                     


RSS 2.0