Ivana Vancova

Ivana Vancova är modell för VILA och tar otroligt snygga bilder. tänkte visa några för er ;


image230image229
image231image232

lite suddiga .. sorry

joggingtur..

har precis kommit ut från en kall och härlig dusch. har varit ute och joggat med kajsa och sanna. roligare ön vad jag hade trott och ska nog fortsätta med det i framtiden. måste ju träna upp mig inför konditionstestet i maj. snart ska jag dircka/käka varm choklad och pepparkakor. inget roligt på tv idag "/

image225


temadag

idag hade vi temadag. rikigt nice. först började det med att vi började klockan halv nio. det visste ju inte jag om så jag var där redan åtta, duktig flicka : ) första "lektionen" hade vi några roliga sammarbetsövningar, andra lektionen så fick vi info från en brandman. rikigt intressant och otroligt hemskt (fick se videor och annat om en brand i göteborg, berättar om det ikväll). klockan halv tolv hade vi lunch, äcklig soppa med våfflor, mums ! efter lunchen skulle vi egentligen ha någon poängjakt, men det kom ingen så vi fick sluta vid halv ett tiden , wiie. 
 

ussch, !

hittade denna videon på bellasuger.se, lite rolig hemsida faktiskt ! vill inte kopiera eller något sånt tycker bara det är bra att gå ut med det. så innan ni köper någon pälsrock eller något liknande, ta en titt på det här, det är detta ni går runt med på huvudet eller var ni nu sätter era små döda djur !


JAG VARNAR KÄNSLIGA TITTARE, HAR SJÄLV INTE TITTAT PÅ HELA ÄN !

Är du emot sjurplågeri och att det säljs päls, lägg upp detta på din blogg också, HTML - koden kommer här :

<embed src="http://www.peta.org/swf/fur_farm.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="335" height="255" allowScriptAccess="always"></embed><br /><a target="_blank" href=" http://www.furisdead.com/pledge-furfree.asp?c= petastreamvids" target="_blank">Pledge to go fur-free at PETA.org</a>

sööta jamie

han gör "one tree hill" såååå mycket bättre, så jävla söt är han <3<33<3
image223 Ällskar honoom <3<3<3image224


trippelhåltimme

nu sitter man hemma med ans dom som har tyska, franska och svengelska får sitta och plugga i klassrummet. haha. vi som har spanska har håltimme (vi har dubbel lektion) alltså så har vi två timmars rast, plus lunch (äter hemma såklart). så jävla skönt. dessutom så hade vi håltimme som vi har varje onsdag precis innan vi skulle ha spanska så det blir en extra. då var jag inte så speciellt smart så då satt jag i cafeet och spela lite biljard , haha 8-|

ha d : )

skoltröjor .

nu har vi fått våra skoltröjor. har tyvärr ingen bra bild på när jag har den på mig eftersom det inte finns ngn fotograf i närheten så det får bli bra så här.

image220image221image222

denna beställde jag med Rebecka på luvan : ) 

ska snart sticka på träning, ha det bra ! 

badmode

alla dessa badkläderna har jag hittat på nelly.com. snygga är dom, men frågan är om dom är värt priset...

image217image218
                            399:-                                                        849:-

image219
1298 :-

Vad tycker du om dessa, hade du betalat priset för att gå runt på stranden i dom , ?


DM gick skit ...

KANSKE INTE KUL FÖR DIG SOM INTE TYCKER OM INNEBANDY ...

idag gick man ju upp kvart över sex för att spela gruppspelet i dm. tyvärr så lönade sig det inte så mycket att gå upp så tidigt eftersom allting gick skit.

hade faktiskt förväntat mig att vi skulle gå vidare till slutspel men tyvärr så var världens bästa målvakt sjuk och vi var tvungen att sätta in en bra utespelare i mål, vi förlorade därför en bra forward men fick i alla fall någon som fick vakta målet.

den första matchen mötte vi backalirarna. trodde faktiskt inte att vi skulle vinna men jag ville ju göra det ändå. så blev det ju tyvärr inte. låg under med 1 eller 2 - 0 och tog därför ut målvakten i tre minuter och spelade med sex utespelare. under dem tre minuterna hann backalirarna gör 4 - 0 på öppet mål...

andra matchen gick inte häller så bra. vi mötte stanstad som vi mött en gång innan, då vann vi med 2 - 1 eller något sånt. nu gick det helt åt pipsvängen. vi förlorade med 4 - 1 men vi gjorde i alla fall ett mål !

den sista matchen vann vi faktiskt och jag gjorde mål ! vi vann med 3 - 2 men det räckte inte. i och med att vi förlorade 2 matcher av 3 så kom vi trea i gruppen och det räckte tyvärr inte till slutspel. bättre lycka nästa gång. fattar inte riktigt varför vi förlorade. vi vann vår serie obesegrade och sen när det är lite allvarligt liksom så förlorar vi nästan varje match !

jag skyller lite på domarna för att dem inte utvisade en spelare i backalirarna när hon nickade bollen ! dem sa att det var "omedvetet". men jaja, det är inget att göra åt saken. när vi tittade på "tigers" (ett lag som vi typ är kompisar med) spelade så tappade en i "tigers" klubban och råkade ta upp bollen i stället för klubban. hon fick utvisning men jag tyckte det var "omedvetet" ! domarna sög i alla fall, dessutom så vår det en för bra grupp vi kom i. fick två superduper bra lag. i den andra gruppen så gick två dåliga lag vidare som vi lätt hade slått, lite orättvist tycker jag !

påskoutfit

kanske har inte svanar så mycket med påsk att göra men det är ju faktiskt en fågel precis som kycklingen och den hör ju till påsk, så det så ! om man vill ha en påsk outfit så kan man ju klä sig så här som Björk har gjort !



vad tycker du om denna ? hiss eller diss ?

glad påsk !

idag är det ju påskafton. det firade jag tydligen med att gå upp tjugo över sju och började dela ut reklam för att ellen hade brottom för att hon skulle vara på bion kvart i ett. trots att vi gick upp tidigt och skyndade oss som katten så hann vi tyvärr inte göra klart allting : ( men ellen är snäll och gör det imorgon när jag är och spelar dm i helsingborg. vi har samling redan kvart i sju...

nu ska jag backa in mina påskpresenter till min släkt, hihih. sen åker vi till min mormor där vi ska fira påsk.

            



ha det bra och jag önskar er en glad påsk !


fredag 21/3

idag är det långfredag och idag ser dagen ut så här :

11.40 - ca. 13.30 - Vika reklam tillsammans med ellen.

ca 13.30 - umgås med mina söta småkusiner

21.00 - om dom har gått blir det tv - tittande.

eftersom mina kusiner kommer idag så hinner jag inte blogga så mycket men fortsätt att besöka min blogg !

image215

roliga t-shirtar

ROLIGA T-SHIRTAR


             Levi´s                            Dell                                 Idol



            Puma                           AD CD                     

ROLIGA BARN T-SHIRTAR

 

 
dessa roliga t-shirtar hittar du på shirtstore.se och kostar mellan 100 - 200kr !
 där finns också massa andra kategorier som till exempel ;    
 
 GALET ,  FILM OCH TV , MUSIK , SPORT ,  mm.                 

lyxmiddag

ikväll blir det invigning i vårt nya kök. bilder kommer senare. vi ska käka riktig lyxmat. vi har redan ätit hummer sen så blir det oxfile och klyftpotatis. efter maten ska jag till ellen igen och vika klart reklamen. imorgon kommer världens sötaste småkusiner och hälsar på. har inte träffat dem på eviigtheter för att dem bor i stockholm och vi träffar dem typ fyra gånger om året, knappt det. så i morgon blir det lek med dem, hiih. hoppas det blir snö så att vi kan leka i snön ! 
 

såå jävla gott är det !

frossa i väskor

image214

vit väska , forever21 $31.80
silvrig väska , lindex 199:-
randig väska , topshop £6.00
svart väska , H&M 198:-
vit rund väska , gina tricot 149:-
blommig väska , wedins accent 299:-

vilken väska är din favorit ?

McFly ! <3

har nog hittat ett nytt favoritband, McFly ! <3 McFly är ett brittiskt pojkband med grymma låtar och sådär rätt så snygga, haha. dougie är i alla fall jävligt snygg, <3 har ni sett "just my luck" så känner ni nog till dem lite. här är några låtar dem har gjort som är rikigt bra ; 

 I´ll be OK
 I´ve got you
 Star Girl
 That Girl
 All about you

image212
douige i bandet, vaddå snygg ? <3

image213
TOM FLETCHER , DANNY JONES , DOUGIE POYNTER <3 , HARRY JUDD !
 
 


gör dina nycklar unika

ibland kanske det inte är så jätteroligt att bara ha vanliga traditionella järnnycklar. kanske man vill piffa upp dem med något snyggt och roligt. här kommer något roligt till att få era nycklar att bli unika.

image211

dessa ursöta apdekorationerna i sex olika färger hittar du på stiligt.se för 79:- styck.

shopping, vit kofta

nu så. nu kommer bild på min kofta jag köpte.

image210
knäpp bild på mig jag vet, men det är inte så lätt att fota själv...

denna köpte jag i alla fall på H&M i halland. det var lite smuts på kanten där bak på ryggen som jag kanske själv råkade göra, men fick ändå 50:- rabbat.  sa ju inte att det var jag :$

adriana lama

adriana lama är troligen den snyggaste modellen. vem skulle inte vilja se ut som henne ? dessutom gör hon ju otroligt snygga foton. den här bjuder jag på !


ny blogg ! ?

som ni kanske har sett så har jag bytat design. det ser ut som en helt annan blogg fast med samma adress så klart. rätt så nöjd med resultatet faktiskt, ska bara göra några små ändringar. ska snart åka till stan igen med min syster och min mormor för att vi ska köpa påskpresenter. vet inte om jag vill ha fler kläder så jag får se vad det blir. är hemma igen rätt så tidigt, vid typ två, tre tiden för då måste man ju börja vika reklam. hur tycker ni förresten om min nya blogg ?

FÖRE
image209

ROSA OCH VIT BLOGGFÄRG.

EFTER : YOU LOOKING AT IT !

VILKEN DESIGN TYCKER NI ÄR SNYGGAST ?

häftig outfit

hittade några snygga kläder som jag mixtrade ihop till en outfit och den blev så här. kanske inte rikigt min stil men helt klart snyggt och något jag skulle kunna ha på mig.

image208

♥  Jeans £30.00 - topshop
♥  Glasögon 79kr - bikbok 
  Kofta 198kr - H&M
♥  Armband - forever21
♥  Örhängen 75kr - kyssjohanna
♥  Linne 99kr - lindex 

vad tycker du om denna outfiten ?

BILDEN PÅ MIN TRÖJA JAG KÖPTE KOMMER SENARE, HAR INTE HUNNIT FOTA EN NY BILD ÄN.

grey´s : )

wihoo, nu är det grey´s anatomy igen. riktigt bra program alltså. börjar om en minut så måste gå ner och bänka mig. skriver mer senare.

bilresa hem till malmö

man är ju bäst. har ju mobilt bredband så nu kan vi sitta och surfa i bien på vägen hem till malmö, vaddå bra ?? skitbra tycker jag, dessutom kostar det ju bara 99:- i måndaden. grymt sa grisen ! ; ) nu har vi ungefär en timmes bilresa kvar och när jag kommer hem så blir det mycket tv. min syrra har spelat in gossip girl och one tree hill till mig. dessutom så är det ju grey´s anatomy ikväll, jippie! nu ska jag försöka lägga in min nya design.

shopping, vit kofta

jahapp, då har jag bara ett plagg kvar och så klart så dampar ju datorn igen så jag får vänta med att lägga upp min bild på koftan. lovar att jag gör det så fort jag kommer hem.

shopping, peacetröja

peace

köpte en t-shirt från gina tricot oxå. vit med ett stort svart peacemärke på magen. rikigt snygg tycker jag. fick den för 99:- kronor. finns även i röd fast inte med lika stor urringning.

vad tycks ?

shopping, vita tygskor ..


image203

var ju som sagt i stan igår men datan dampade ju så jag kunde inte lägga in bilderna på vad jag köpte, men nu får jag ju göra det. till att börja med så köpte jag dessa snygga vita tygskorna på H&M för endast 98:-. dem är tydligen väldigt populära och otroligt snygga. finns på stadium och dinsko, men hittade sån tur var på H&M för hundra kronor billigare än på dinsko och stadium.

vad tycker ni ?

hur svårt kan det va ?

hur svårt kan det egentligen vara att vinna på monopol. har säkert spelat tusen gånger med paulina men vinner aldrig typ 1 gång av 50. hur ska jag göra för att vinna, haha ! ska snart spela igen och då får jag hoppas att jag vinner.



baggyjeans

något som är väldigt snyggt och inne är ju jeans, mest stuprör men det har börjat komma med utsvängda byxor igen. något som är en lite snygg kompromiss mellan de är baggyjeans, eller vad man kallar det. baggyjeans är både väldigt bekväma, härliga och snygga. man kan köpa baggyjeans på alla möjliga ställen, bikbok, vila och gina tricot mm. dessa byxorna här har jag hittat på gina tricot och dem är riktigt snygga och kostar 499:-

image202




vinn snyggt guldigt klockhalsband

om du letar efter något snyggt smycke eller kanske en klocka. då kan du slå två flugor i en smäll, gå in på paulinasintressen och vinn denna snygga halsband/klocka !

image201

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU DIT , SKYNDA DIG, BARA TILLS IMORGON PÅ DIG !


somriga sjalar

visst är det vår, och efter våren kommer sommarn. då kan man ha sköna och lediga kläder. något annat som är väldigt populärt är ju sjalar och det kan man ha redan nu. här är några olika sjalar, vilken är din favorit ?
Zooma

Ladder Weave Scarf
Klicka här för en större bild på Mirror Satin Scarf

klicka bara på den sjalen du vill titta på ...

hemma från halmstad city

18/3

nu har vi kommit hem från stan. det var för en stund sedan men har haft lite annat att göra. köpte ett par vita tygskor från H&M och en söt "kofta" där ifrån också. handlade också en peacetröja från gina tricot. hade rikigt kul i alla fall och vi var där i hela 5 timmar. nu ska vi nörda oss och spela... , JUSTE ! monopol !!! är inte så tråkigt som man tror, haha. tyvärr så funkar det tyvärr inte att ladda upp bilder nu : ( men lovar att lägga upp bilderna imorgon, så håll utkik !

auf wiedersen

snyggt med lösnaglar

har funderat lite på att skaffa lösnaglar. tycker det är rätt så snyggt dessutom så är det ju billigt och enkelt. tycker det ser lite fjortisaktigt ut men vem bryr säg, allting är bättre än mina sönderbitna fula naglar. har ni lösnaglar och var har ni i så fall köpt dem ? något tips på hur man ska få dem att sitta på länge ? ska man ha förlimmade eller klistar på dem själv ? 

är depend ett bra märke ? 

shoppiing..

18/3

nu ska vi snart åka och shoppa. har lite brottom nu men jag hinner göra ett snabbt inlägg. förlåt att jag inte har kunnat blogga så mycket men vi har ju inte haft tid. jag vet att det kanske inte är så jätteroligt att läsa dagbok men jag lovar att det kommer massa roligt när vi kommer hem. jag ska ju köpa en massa, det skriver jag om såklart.
nu måste vi snart gå.

hau de : )

i halland :)

17/3

nu sitter vi i "vardagsrummet" hos paulinas mormor. kom till halland idag klockan 12 sen åkte vi direkt till badhuset. där badade vi i några timmar sen så åkte vi in till stan och tänkte se på bio. efter många om och men så hittade vi till slut busshållplatsen ( TIPS ! åk aldrig buss i en okänd stad! ) när vi kom till bion så blev jag nästan full i skratt. så öde och inte en kotte. stoor skillnad än var det är i malmö. i alla fall eftersom det inte var en så stor bia  så var där såklart ingen rolig bia. skulle egnetligen se JUNO men det gick ju såklart inte. nu sitter vi i alla fall här och ska snart spela monopol , vi är töntar jag vet !!

pusshaaj

wiie, nu åker vi !

17/3

japp, då var det strax dags att åka. allting är färdigpackat (förutom datorn). snart plingar väl paulina på dörren så det är bäst att jag gör mig i ordning.

ha det bra : )

få ett snyggt set från H&M

om du handlar på H&M olineshop för mer än 400:- tills på onsdag så får du ett snyggt set kläder på köpet värde 198:-. annars går det bra att köpa det för 198:- i butiken oxå ; ) rätt så snyggt faktiskt, vad tycker du ?

image198

underbart linne <3

tanken var att jag skulle leta efter en snygg outfit men istället fastnade jag för ett jättesnyggt linne på H&M. finns i tre olika snygga färger. ska troligen köpa det i halland kostar 198:- , me like !

image196


myycket snyggare på ...

image197


packning...

16/3

jahapp. då var det dags för packing. imrgon åker ju jag med paulina till halland ; ) . kul ska vi ha ! ska åka rätt så tidigt så jag får ingen direkt sovmorgon. ska faktiskt snart och och pömsa men skriver nog innan jag åker imorgon sen så ska jag ju ha min lilla älskling med mig så det blir lite blogg i halland oxå. nu måste jag fortsätta.

PS. Min syrra och deras lag vann dm-finalen, grattis  !  : )

haaj

dm-final

vet att jag inte är så duktig på att skriva så mycket men jag har ju andra grejor att göra och att inte bara sitta här och dega även om det är otroligt kul. nu ska jag snart åka och se på min duktiga störiga storasyster som ska spela dm- final.

puushaaj

melodifestivalen över..

jahapp. då var det roliga över. vann gjorde charlotte perrelli med låten hero. den var en av dem bästa och har nog bäst chans i serbien eftersom hon är känd i hela europa. sibel tyckte jag också var bra, och sanna så klart. björn gustafsson var en besvikelse. var verkligen inte så bra som han brukar va. inte rolig alls. men det är nog för att det var svårt att toppa de andra han gjort. det var i alla fall bra att charlotte gick vidare så får vi hoppas att hon går vidare i kvalet !

image193image194image195
  Charlotte Perrelli                     Sibel                        Falska Sanna Nielsen

vem tyckte du borde ha vinnit ?

snyggt ?

något som tydligen är väldigt populärt är dessa nya, randiga långa t-shirtarna. säljs nästan överallt, H&M, Lindex mm. men frågan är; är dem verkligen såå snygga ? hade du velat gå runt med dem på stan, i skolan eller på jobbet?

image192


reklamutdelning..

jaha, då var det lördag igen och dags för reklamutdelning. vi är lite sent på det så jag har lite brottom nu. skriver så fort jag får möjligheten. tack för att ni läser min blogg <3

dumt...

vet att min blogg dampar lite. men ska försöka ändra på det och göra en ny design och stilmall. så länge får du försöka att läsa ändå och om det inte går att bläddra ner så får du göra rutan mindre sen får du klicka upp den igen. Håll ut och fortsätt att besöka min blogg ! <3

sötast i hollywood ...

image190
Nicole Richie <3 Joel Madden

image187
Zac Efron <3 Vanessa Anne Hudgens

image188
Matthew McConaughey <3 Camila Alves

image191
Angelina Jolie <3 Brad Pitt


Vem är det sötaste paret i hollywood ?

vem är snyggast på röda mattan ?

image186

                                                    vem är snyggast ?

platt hår <3

hade platt hår i skolan idag. mycket uppskattat faktiskt. många tycker att jag ska permenenta mitt hår platt och det vill jag också men får inte :'(  rikigt snyggt på mig ! <3 här är några andra kändisar som kör med platt...


PÅSKLOV !

what time is it ? EASTER time , it our vacation !

jippie, nu är det påsklov !! kan sova hur läänge jag vill ! slipper gå upp så himla tidigt. dessutom får man ju en extra dag, annandag påsk :) nu ska jag snart cykla till träning. känner mig lite småhungrig, jaja. får käka efter. blev inget hos louise idag, får väl nöja mig med att vika reklam med ellen ? :)

datorn under läsning...

14/3

haha , vikarier är liite tröga. har ingen bok på läsningen så då kan man ju fjäska lite och få en dator. lite orättvist mot dem andra men, jaaja. slutar inte för än15.35 idag :( sen blir det träning direkt efter, sedan lite vikning och sen drar det av till louise.

pusshaaj

skönt att det är över...

13/3

äntligen, nu är kemiprovet över. har inte riktigt varit nervös så men det har varit lite oroligt att man inte skulle kunna. men det kändes bra och jag tror inte jag har så stora fel. hade våran "uppvisning" eller vad jag ska kalla det idag oxå. var lite pinsamt. lånade ut min mobil till jonathan för att han skulle typ svara i den eller något så fick jag sms då, så läste tobbe upp det ! han bara : sms från...(namnet) ! HÖGT ! jaha, tackar liksom.
nu ska jag snart på utvecklingsamtal :$ men jag tror inte jag får någon direkt utskällning. ikväll blir det vikning av reklam !

kjam

hur gamla är dem ?

FUSKA INTE NU ! gissa hur gamla dessa kändisar är, scrolla inte ner !!!  


                      Cher                                                          Janice Dickinson

image184
                            Ali Lohan                                                      Patrick Dempsey

HUR GAMLA ÄR DEM ? VAD TROR DU ? SCROLLA INTE NER ! 


________________________________________________________



Cher = 61 år
Janice = 58 år
Ali = 15 år 
Patrick = 42 år

 


shopping i limhamn

12/3

nu har jag kommit hem från limhamn / mormor. köpte den mascara jag sa att jag skulle köpa, hoppas den är bra nu ! : ) köpte den för 135 kronor på lindex !! sen hittade jag den på pelles för 109 ! : ( nu har jag lärt mig att jag alltid ska kolla där först. tänkte köpa lösnaglar oxå eftersom mina naglar ser ut som tuggben men det var lite dyrt,
kanske köper senare när jag fått min lön, hihih. nu måste jag plugga no !

tjaou

skolan äger ! :P

12/3

skolan suger, ÄGER ! haha, nu gillar jag konstigt nog skolan, håltimme hela tiden !!! nu har vi datastund, hihih. innan hade vi håltimme. men nu slutar vi så jag måste sticka, nu blir det lite chillit med film sedan har vi gympa och syslöjd ! efter skolan ska jag dra till limhamn! Idag har jag faktiskt namnsdag !! =)

kraam

klar med zalinas design

japp, då var jag klar med zalinas design. jag tyckte själv att den blev rikigt snygg. lite avundsjuk nu faktisk, vill ha det så själv :( 

om du har problem med din design så hjälper jag dig gärna, gör precis så du vill, bara säg till ! jag gör en speciellgjord till dig om det behövs. sä hojta bara till så gör jag en till dig !  

helt ny ! ?

funderade på att göra en helt ny design, helt ny silmall och allting ? ska jag göra det ??? vad tycker ni, det är ju bra med förändring! eller ?

ny mascara

om jag är klar med no:n idag så hade jag tänkt åka till limhamn med ellen imorgon <3. då ska jag köpa ny mascara ! tänkte köpa denna maybelline :



är det någon som har denna? . är den bra ?

eftersom jag har vattenfast nu så är det liiiite jobbigt att tvätta bort. var inga problem innan, men nu har jag tröttnat så till er som har brottom att lägga sig, köp inte vattenfast !

en design kvar...

eftersom det inte var så populärt med att tävla om designer eftersom många kan photoshop så är det bara en som har blivit "såld". nu tänker jag istället bara ge ut designen som är kvar så om ni vill ha denna designen så bara hojta till !

image183
(kan göra eventuella ändringar och det är så du vill ha den!)
 
den som fick den andra rosa designen var Zalina = )

ska förresten bara säga att Maddiie gissade på "who´s eyes" och fick nästan alla rätt.. men eftersom hennes blogg var så underbart fin så måste jag ju bara länka till den, värd att checka in !

chillträning idaa =)

11/3

idag hade vi en rikigt chillig träning. var inte så många så vi körde lite fys, sen så spelade vi typ resten. gjorde någon rolig sammarbetsövning. rikigt kul faktiskt men vi var ju inte specillet bra. nu ska jag snart börja plugga (borde göra det NU!) och ikväll blir det GG.

haaj : )

heidi klum´s bantning

visst, kändisar kan gör allt ! men det går lite över gränsen. efter att heidi klum fick sitt barn tog det inte lång tid innan hon var superskinny igen.

image182

omöjligt ?

hahah, ingen so !

11/3

yees, sitter i klassrummet nu ! vi blev tydligen insläppt i salen men ingen lärare inte ! bara brau, för då kan man ju sitta här i stället. skasnart stickaoch käka, god mat idag i alla fall ! =) nu ska emma ha datorn. 

pushaaj

pluggar i hallen ....

10/3

nu sitter jag på min systers träning.. kanske inte världens roligaste men man har ju sin favvopryl med sig , DATORN ! . hade inte klarat mig utan den ! borde egentligen öva inför mitt NO-prov men det pallar man ju inte. haha. har inte haft tid att blogga idau, men det gör jag nu i alla fall, tills jag är tvungen att börja på No:n. nu måste jag nog börja, har kanske tid att fixa lite fler inlägg.

kraam

ojsan !

woops, har tydligen råkat ta bort en sak i kodmallar och sedan sparat, dumma jag ! nu har jag tyvärr inget namn på mina inlägg ! men har bett killen på designadinblogg om hjälp och jag hoppas jag får tillbaka det tills imorgon. om det är någon annan som behöver hjälp med bloggen så är killen på designa din blogg jättenäll, och svarar på alla dina frågor !

weird !

hittade lite "WEIRD" saker  ; )
 
Enjoooy !  


SERIESEGRARE !

jaha, vi vann vår sista match oxå och det betyder att vi är OBESEGRADE SERIESEGRARE ! var faktiskt jättenervöst att spela även om vi redan hade vunnit serien. men man ville ju inte vinna alla matcher för utom en, utan alla ! men vi vann till slut med 2-0 och jag är jätteglad = )

image175

BARA FÖR ATT VI ÄR SÅ JÄVLA BRA !

victoria beckhams plastikkirurgi

är man rik så kan man göra vad som helst !


                                              VICTORIA BECKHAM

FÖRE                                                        EFTER


hard work , work !

japp, då var man uppe tidigt igen ! utdelningen är ju tyvärr inte klar än, men det ska vi fixa snart. nästa gång hoppas jag att det går snabbare, då hittar vi i alla fall : ). klockan tio börjar vi och hoppas vi är klara så snabbt som möjligt. senare blir det match mor gårdarike, vår sista match i serien. vi måste vinna!

who´s eyes ?

image173

rätt svar hittar du på onsdag ! , gissar du rätt på alla länkar jag till din blogg ! : )

vem bär bäst ?

image171
Katherine Heigl eller Paris Hilton ?

image172
Sarah Jessica Parker eller Jessica Biel ?

reklamutdelning

8/3

förlåt att jag inte har bloggat på hela dan, har helt enkelt inte hunnit. klockan halv 11 imorse stack jag till ellen och vid elva började vi dela ut reklamen. har hållt på hela dagen, hittade ju inte i annestad ! först gick vi och letade efter 3C men den var tydligen på samma ställe som 3A och 3B även om det bara stod 3A och 3B. sen så gick vi och letade i nästan en timme efter nummer 6, som tydligen inte var byggd än. gick hem och tog en paus efter sadelmakarebyn, sen så fortsatte i vagnmakarebyn senare vid halv 4 tiden. koderna hade tydligen ändrats så vi kom inte in i hela vagnmakarebyn. vi fick ju ringa upp varje gång vi skulle in i en trappuppgång , men alla var snälla och öppnade. men tillslut så orkade vi ju inte det mer så vi ringde till det företaget vi "arbetar" för och då sa hon att vi skulle klättra upp för brandstegen och sedan gå ner, yeah right! men tillslut gick det, men eftersom jag inte kunde dela ut så länge idag så måste vi göra sista imorgon innan min match, så det är bara att gå och lägga sig, typ nu och gå upp tidigt imorgon !

god natt

moulin rouge

8/3

var ju på filmkväll hos luise igår. kom hem för sent för att blogga, var jävligt trött. vi såg i alla fall den kända filmen "Moulin Rouge". jäkligt sorjlig var den i slutet, men man visste hur den skulle sluta. nu ska jag sticka till ellen för idag ska vi börja med utdelningen. 

wish us luck 

design till din laptop

marie tipsade mig om en sida där man kan köpa snygga designer till din laptop. hemsidan hittar du här! fanns många snygga med den jag skulle vilja ha till min svarta hp-laptop så skulle jag nog vilja ha den här :

image169

hittar du din favorit ?

fredagsstress

7/3

nu är det fredag igen och snart dags för mig att gå på träning. hatar att sluta halv fyra, sen börjar träningen kvart över fyra ! siktigt stressigt, jag måste ju göra andra grejor också, som att sitta vid datorn till exempel, hihi. ikväll blir det nog filmkväll hemma hos louise som vanligt. imorgon så börjar reklamutdelningen, jippie !  : ) nu måste jag fixa mig till träningen.

ses senare : )


idag började det..

6/3

idag fick vi våran reklam. hade konstigt nog längtat på att vi skulle få den. rikigt kul faktiskt, inte allt så tråkigt som man hade tänkt sig. jag hade aldrig gjort det själv, gud va tråkigt, men det är jättekul med ellen. man har ju någon att prata med medans man fixar ju. vi sortera och vek reklamen idag. blev nästan klara men vi får fortsätta mer imorgon och sen på lördag så är det dax att dela ut den. har bytat distrikt nu så nu kan vi ju gå dit : ) . nu ska jag nog se på "private practice".

puss 

"whatever"

en jättesöt video på en jättesöt asiatisk liten tjej som säger "whatever" värt att titta på !

baby ally, "whatever"



baby ally "whatever" (after fifteen years)


våren är på väg !

6/3

precis som alla säkert vet så är jag hos min mormor och äter eftersom vi inte har något kök och kom hem för en stund sedan. vädret idag har varit ganska varmt, lite blåsigt men helt klart varmare. nu när jag cyklade hem så hörde jag fåglarna kvittra och jag hoppas verkligen att det snart blir rikigt vår. det är ju typ vår nu i mars månad men det känns inte så. vill gå ut utan halsduk och mössa, slippa jackan och massa andra tjocka kläder, kan det inte bli vaarmt ? kanske lite för sent nu, men min mormor kanske ska sticka en mössa till mig, men vet inte om jag vill ha ? vilken tycker ni är snyggast ?



bye bye <3

vad heter nanne på rikigt ?

när nanne grönvall började bli kändå så tyckte hon att hennes riktiga namn var så häftigt så hon började kalla sig för nanne. inte många som vet vad hon heter på rikigt, men det råkar jag veta nu, kan du ?

vad heter nanne grönvall på rikigt ?

1. 
marie
x.  johanna
2. marianne


snaark..

5/3

nu är grey´s anatomy slut. det blev tydligen inte värsta catfighten, : ( . men jag stör mig så på att inte meredith bara kan typ gifta sig med derek eller något. vad behöver hon tid för ? i och för sig så måste det ju vara någon handling, men jag stöör mig ! någon som tycker som jag ? nu ska jag snart snaarka , !

pussheej

catfight i grey´s anatomy

så som jag tolkar dagens avsnitt i grey´s anatomy är att callie får reda på att george är otrogen tillsammans med izzie och det kommer bli en stor catfight i kafeterian, eller? man kan ju alltid misstolka reklamerna, men om det blir en catfight, vem vinner då ? får izzie george för sig själv ? , callie kanske inte ens går med på att skriva på skilsmässopapperna, eller så ångrar sig george, han kanske vill ha callie igen. hur ska det gå ? hur tycker du att det ska gå ?

  image165  

fullt upp

nu där vi gör om köket så har jag fullt upp. hinner inte rikigt med att blogga. jag går upp rätt så sent så jag hinner inte blogga på morgonen, bara ibland. sen när jag är i skolan så har jag 30% chans till att få tillgång till en dator. när jag har slutat skolan så åker jag direkt hem och äter hos min mormor eftersom vi inte har något kök. därför hinner jag inte blogga för än vid sextiden som jag gör nu. försöker verkligen blogga så mycket jag kan men även om jag inte gör jättemånga inlägg om dagen så får ni inte sluta att besöka ! tack för att du är inne på min blogg ! : )

uppsatt eller utsläppt ? - jessica

image164

hemma med töntarna

5/3

sitter hemma på håltimmen tillsammans med paulina och ellinor. det är skitpinsamt, det är sånna gubbar där nere som fixar vårt kök. vi sitter här uppe och bloggar. när vi kom in så bara flabbade ellinor och paulina och det blev skitpinsamt för både dem och mig. men det är ju faktiskt mitt hus så jag får ju gå in i alla fall, men paulina och ellinor är såå pinsamma ! ellinor så till dem byggubbarna : "jobba på gubbar !" . skitpinsamt !! nu ska vi i alla fall snart ha spanska så vi måste snart sticka. nu måste vi dra

kraam

snygga shoes

visst, dem är kanske väldigt populära och uttjatade men jag måste bara ha sånna snygga skor som typ alla har, älskar dem. påminner kanske om typ sjukhusskor eller något men dem är såå snygga. dem behöver ju inte vara traditionellt vita, jag vill nog köpa gula. kostar 199:- på stadium , det är i alla fall värt priset ! ;) vad tycker ni om dessa skorna ?

image163

ingen fantasi

att blogga är riktigt roligt, men inte när man inte har något att blogga om. det är helt stilla i mitt huvud och jag har ingen aning vad jag ska blogga om längre ! mode , dagbok och lite sånt är ju vanligt, vill ha något annorlunda ! kan inte ni ge några tips så att det blir roligare för mig att blogga och för er att läsa ! snälla ! <3

eva spyr i direktsändning !



hahaha, så kan det gå, fy fan va pinsamt ! hade aldrig berättat att jag hade mensvärk eller ngt sånt. jag hade bara sagt förlåt. hahah. stackars henne !

biptestet äntligen över : )

4/3

för ungefär 2 och en halv timme sedan så hade vi biptest (man springer fram och tillbaka på tid och så piper det när man ska vara framme, för er som inte vet) var jobbigt precis som det alltid är, hiihi. fick mycket bättre än vad jag fick sist och jag är jättenöjd. har fått upp min kondition lite : ). nu ska jag snart till träning och få ännu bättre kondis. 

trodde faktiskt att det skulle vara varmt idag eftersom det var sol, men det är ju pissekallt ! när ska det bli sommar ?? saknar att gå utan jacka, halsduk, vantar och mössa ! jag vill gå runt i mina favvokläder utan att behöva frysa ! .  nu måste jag snart sticka.

pusshaaj

abercrombie & fitch

abercrombie & fitch är en jättefin och rätt så dyr butik i USA. min kompis ellen handlade där en massa när hon var i NY. dem har riktigt fina kläder där. här är några snygga ; )

image162  

långt eller kort ? - sarah jessica

långt eller kort ? - sarah jessica

måndagmorgon

3/3

jahapp, då var det skola igen. helgen går föör fort ! imorgon ska vi ha bip-test och jag hoppas att jag inte ska vara med då. är skitförkyld så ska inte vara med idag, men jag kanske är frisk tills imorgon, vill kanske ändå inte missa bip-testet, men vill ju förbättra sig ! nu ska jag snart sticka till skolan, ska bara borsta tänderna och fixa mig först. sticker direkt till min mormor efter skolan och sen till ellen. kanske kommer hem innan jag går till ellen. nu måste jag börja fixa mig.

ses senare  ; )

forever21

guud asså, jag har blivit kär forever21 ! dem har så underbart snygga kläder och smycken, och billigt för dem som är snåla, (Louise!). har hört rykten på bloggar att det ska komma till sverige och det hoppas jag verkligen. då kanske det kommer till emporia , det är ju nära och bra. fast det är tyvärr inte klart för än 2011 och så länge pallar man ju inte vänta. det kanske finns i Miami och dit ska jag ju i juli. hoppas det, fy fan va jag ska shoppa där då! någon som vet något om att det ska komma till sverige ? här är i alla fall några av mina favvosar på forever21.

image160

vad tycker du om forever21 och deras kläder ?

helgen är över.. !

2/3

typiskt, det är skola imorgon. pallar inte. slipper i alla fall gå upp jättetidigt. börjar inte för än klockan nio så jag får sova en timmer tidigare. ska ändå snart gå och lägga mig. är lite trött faktiskt. ska vara med ellen imorgon ska ringa och fixa reklamjobbet. längtar konstigt nog tills vi kan börja dela ut reklamen, ska faktiskt bli kul ! ellen har förresten skaffat blogg, kolla in den här!

GLÖM INTE ATT TÄVLA OM SNYGGA DESIGNER PÅ MIN BLOGG!

hemma hos ellen

2/3

sitter hemma hos ellen nu och ska snart hem. har haft en mycket trevlig dag tsm med henne. vi GICK ända till västra hamnen som tar typ en timme att gå dit ! nu måste jag gå skriver mer senare ikv.

puss

människans bästa vän !

hunden är människans bästa vän....



..och kändisarnas !

söndag 2/3

jaha, redan 10.12 vaknade man idag. och så här ser min söndag ut  !  ;

10.45 - Käka frukost
11.00 - Ringa Ellen
♥ 11.10 - Fixa mig
11.30 - Datoorn
12.00 - Ta bussen till Ellen (om hon är klar)
ca. 14.00 - Hämta upp Louise vid busshållplatsen

kommer nog hem vid sex-tiden : )

snygga armband

hittade detta söta armbandet på kyssjohanna, gillade det rikigt mycket. kostade dock 195:- och det kanske inte är ett så lockande pris för ett litet armband.
image153
sen älskar jag bara dem där guld eller silver armbanden med ett färgat sidenband igenom. finns på många smyckesaffärer, bla. på leshop där jag hittade dessa som finns i 14 olika snygga färger! alla färger samma pris, 295:-, om man är medlem, 265:- ! dessa två färgerna är mina favoriter  ;

 


vad tycker ni om de olika armbanden ?

nya idoljuryn

Jaha. de gamla idoljuryn har tröttnat och hoppat av efter 3 säsonger av svenska idol och det är dags för en ny jury !

BEFORE
image152
Peter Swartling               Daniel Breitholtz                                   Kisthi Tomita

AFTER

Andreas Carlsson               Anders Bagge                        Laila Bagge


De nya ? , eller de gamla ?

jennifer eller angelina ? - brad

image149

snaart : )

jaa. snart r det dags att åka till florida. ska bli såå kul. shoppa som fan och bada massa ! typ bara 120 dagar kvar. tänkte lägga upp lite bilder på vårat hotel. enjoy : )

image144image145
image147image148

vårt hotell (hus) har egen pool, playstation, bubbelpool och massa annat kul  :) lääängtar <3<3 

hemma från staun ; )

1/3

nu har jag kommit hem från staun. ellen hoppade av innan mig så jag satt själv bredvid ngn kille typ i 16 års åldern. skitpinsamt. var jätterädd att typ kasa på honom i en sväng eller något, men det hände sån tur inte ! nu ska vi snart äta. sitter hemma hos min mormor nu, hade datorn med mig sån tur var så jag har något att göra när dem snackar massa tråkigt vuxensnack. ska till louise efter maten och se melodifestivalen tillsammans med mormor och mamma, jippie ; )  : (  .köpte förresten ett jättefint hjärthalsband i stan. typ glaspärlor med ett sådant "glashjärta" på mitten. svårt att förklara men har inte min sladd med mig nu så kan inte lägga in bilder. köpte ett par jättefina örhängen oxå, för 15:- kronor. bilder kommer snart. nu är snart maten klar.

adios

filmkväll och staun med babys <3

1/3

förlåt. var så stressad igår. han tyvärr inte göra ett inlägg efter träningen och inte efter jag kom hem från louise heller för då skulle jag ju sova hos ellen. vi såg på vänner ungefär till ett, halv två sen sleepa vi : ) vi såg "disturbia" och "american pie 2" igår kväll. "disturbia" var jättebra, lite rolig och lite spännande och lite kärlek så den var jättebra. "american pie 2"  där emot var inte alls kul. rikigt tråkig faktiskt. nu ska jag snart sticka med ellen och louise till stan, (om ellen blir klar ngn gång!) sen ska jag käka hos mormor (igen). sen ville jag se melodifestivalen med louise och ellen, men har inte frågat än. kan nog inte tyvärr göra fler inlägg idag, tyvärr. får se om jag hinner när jag kommer hem efter melodifestivalen, riktigt bra artiser med idag, kommer bli världens catfight. charlotte perrelli, calaisa, sibel och linda bengtzing. vem tycker du ska vinna fjärde delfinalen ?

kram